Najvišjo zmago v prvem krogu Prve lige so dosegli nogometaši Olimpije, ki so na prvi tekmi nove sezone s kar 4:1 premagali Gorico. Najboljši igralec srečanja je bil vsekakor Rok Kronaveter, ki se vrača na slovenske nogometne zelenice.


A tokrat jim bodo nasproti stali igralci Zavrča, ki so odigrali odlično partijo v Ljudskem vrtu. To priznava tudi branilec Olimpije Kenan Bajrič:”Za njih je značilno, da igrajo v gosteh bolje kot doma. No, to ne pomeni, da nam bo kaj lažje. Ravno nasprotno, saj so z osvojeno točko v Mariboru dobili potrditev, da so sestavili konkurenčno moštvo.” Taktika trenerja Pušnika in trdo delo na treningih bo očitno prvi pokazatelj novih izzivov in uspehov. “Držati se moramo dogovorjenega načrta in zmanjšati število napak. Če bo pristop pravi, se lahko nadejamo ugodnega izida,” zaključuje Bajrič.

Njegov soigralec, ki prav tako igra v obrambni vrsti Olimpije, Nemanja Mitrovič si želi, da bi prikazali skupaj s soigralci prikazali še boljšo igro: “V petek želimo prikazati še boljšo igro, predvsem pa storiti čim manj nepotrebnih tehničnih napak, ki bi nas lahko pripeljale v kočljiv položaj. Če bomo ponovili pristop s tekme z Gorico, potem bomo blizu novemu uspehu.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčane med vikendom čaka prva resnejša pripravljalna preizkušnja

Nogometaši Maribora v letošnjem poletnem pripravljalnem obdobju še ne poznajo poraza. Na p…