Medtem ko se nogometaši prvega moštva Maribora pripravljajo na spomladanski del sezone v Prekmurju, je druga ekipa na delu v Medulinu. Slednji namreč nastopajo na mednarodnem turnirju Arena Cup, kjer so odigrali tudi otvoritveno tekmo. Prvo tekmo so tako odigrali že v ponedeljek proti ekipi Istre ter izgubili s 0:4.


Sledilo je nekaj dni premora, danes pa so se pomerili še z ekipo NK Vitez iz Bosne in Hercegovine. Slednji v bosanskem prvenstvu zasedajo enajsto mesto, nogometaše druge ekipe Maribora pa so premagali z 0:2. V prvem delu srečanja so rezervisti državnih prvakov odigrali odlično srečanje. Tik pred odmorom so ostali brez izključenega Hotića, kar so Bosanci izkoristili in v drugem delu mladi ekipi iz Maribora dvakrat zatresli mrežo. Z drugim porazom na turnirju so se tako uvrstili v boj za peto mesto, ki bo v nedeljo ob 11. uri. Nasprotnik tokrat prihaja iz Srbije, saj jim bo na nasprotni strani igrišča stala ekipa OFK Beograda.

VITEZ 2:0 MARIBOR
Maribor B:
 Vidic, Lazar, Rober, M. Filipović, Marjanović, Hotić, Vujčić, Lorbek, Volmajer, Ploj, Hajrić. Igrali so še: Vidic, Šauperl, Uskoković, Mulalić, Štraus, Obrez in Leskovar.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izola pripeljala menjavo za Badžima

Pri MNK Izola so hitro reagirali ob odhodu Vlada Badžima, novi trener je postal Martin Pre…