Danes so bile odigrane tri tekme zaostalega 15. kroga v 3. SNL sever. Na Vidmu so gostovali nogometaši celjskega Šampiona. Srečanje na Vidmu ni ponudilo zadetkov, a vendarle so več od igre imeli gostitelji, bili tudi bližje zmagi, a je v 38. minuti točko gostom zagotovil Lan Vudnerl, ki je ubranil strel iz najstrožje kazni. Celjani z novo točko ostajajo na drugem mestu, vendar so se jim na dve točki približali nogometaši Dravinje. Videmčani so zadržali osmo mesto.


Kot že omenjeno so se drugo uvrščenemu Šampionu približali nogometaši konjiške Dravinje, ki so danes gostili zadnje uvrščeni Korotan iz Prevalj. Dobrih sto gledalcev je edini zadetek videlo v 20. minuti, ko je Dejana Lopatnega iz najstrožje kazni premagal Žiga Čakš. Dravinjčani so minimalno prednost zadržali vse do konca, ter vpisali še deveto letošnjo zmago s katero so se celjskemu Šampionu približali na dve točki zaostanka. Prevaljčani z novim, še trinajstim porazom ostajajo povsem na dnu prvenstvene lestvice.

Nove še devete zmage so se veselili tudi nogometaši Pesnice, ki so gostili Lenart. Dobrih sto gledalcev v prvem delu ni videlo zadetkov. Odločujoči zadetek je padel v enajsti minuti nadaljevanja, ko je Matic Planinšek iz najstrožje kazni premagal Sava Drobnjaka. Pesničani se na lestvici nahajajo na četrtem mestu, Lenartčani se trenutno nahajajo na dvanajstem mestu.

 

Rezultati tekem zaostalega 15. kroga:

Dravinja : Korotan Prevalje 1:0 (1:0)

100; Čakš 20` – 11m

ŠD Videm : NK Šampion 0:0

60

Tehnotim Pesnica : NK AjDAS Lenart 1:0 (0:0)

100; Planinšek 56` – 11m

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz 3. liga sever

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL sever: Bistrica do zmage nad prvaki, Šampion ugnal Dravinjo

V zadnjem krogu severne skupine 3. SNL smo videli izjemno razburljiva srečanja, ki so prin…