Sredin uvodni obračun 24. kroga Prve Lige Telekom Slovenije bo odigran v Spodnji Šiški, kjer bo Bravo lovil točke proti Domžalam. Srečanje na ŽAKu se bo pričelo ob 15.00 uri, pravico pa bo delil Dragoslav Perić.


Nogometaši Brava so zanesljivo vstopili v spomladanski del sezone, in tokrat proti Domžalam, iščejo pot do še četrte tekme brez poraza. Varovanci Dejana Grabiča po uvodni domači zmagi nad Tabor Sežano v nadaljevanju nanizali dva remija, sploh zadnja točka doma proti Aluminija pa je bila še kako spodbudna, trener Brava je je igro svojih varovancev proti rdeče-belim ocenil, kot najboljšo v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Ljubljančani so vsaj na svojem igrišču zelo zanesljivi in kompaktni, zelo pa se je izkazal tudi novinec v vrstah Brava Roko Baturina, ki je v spomladanskem delu že dvakrat premagal nasprotne vratarje. Zadnja ovira za moštvo Domžal bo vratar Brava Igor Vekić, ki pred srečanjem poudarja da z napornim ritmom nimajo težav: »Ritem tekem v sredo in soboto je kar naporen. Že nekaj časa smo vedeli, kakšen bo razpored tekem, zato smo v pripravljalnem obdobju dvignili intenzivnost treningov in s tem zaenkrat nimamo težav.«

Nogometaši Domžal so v spomladanski del sezone krenili slabše od pričakovanj, in v treh tekmah vknjižili zgolj točko. Le točka je zagotovo bistveno manj kot je pričakoval strateg rumene družine Andrej Razdrh, ki se mu željena mesta za evropska tekmovanja vedno bolj izmikajo. Veliko težav imajo varovanci Andreja Razdrha predvsem v obrambi, kar se je pokazalo tudi na zadnjem srečanju, ko so jim Celjani povzročali nemalo preglavic. Ravbarji bodo tudi danes pogrešali kapetana Senijada Ibričića. Nedvomno je želja rumene družine, da v Ljubljani osvojijo vse tri točke, zasedba Andreja Razdrha je vsaj po imenih tega sposobna, a Domžalčani so se enkrat v Spodnji Šiški že opekli, uvodni medsebojni obračun v sredini avgusta se je končal brez zmagovalca.

Bodo nogometaši Brava še četrtič v nadaljevanju prvenstva ostali neporaženi? Ali bodo Domžalčani v Spodnji Šiški le vknjižili prvo spomladansko zmago?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Brez tekme tudi v Celju

Sedemnajsti krog Prve lige Telemach krojijo težavne vremenske razmere. Uvodna tekma med Ro…