Tudi za ekipe v severni skupini 3. slovenske nogometne lige prihaja v prihajajočem vikendu sklepno dejanje. Prvaki iz Dravograda se tokrat odpravljajo v Slovensko Bistrico, kjer bodo pilili formo pred dvobojem dodatnih kvalifikacij z Bledom. Srečanje večjega tekmovalnega naboja ne bo več imelo. Korošci, ki v medsebojnih dvobojih lovijo še drugo zaporedno zmago se seveda želijo srečanje zaključiti brez poškodb in kartonov. Medtem, ko bi Bistričani ob godnih razpletih na ostalih srečanjih lahko malce popravili uvrstitev na lestvici.


Konjičani se tokrat odpravljajo v Celje, kjer bodo skušali zadržati drugo mesto na prvenstveni lestvici. Šampion bo sezono najmanj zaključil na šestem mestu, ob morebitni zmagi, drugi letošnji v medsebojnih obračunih pa bi se lahko tudi zavihtel še na višja mesta.

Pesnica bo v zadnjem krogu gostila ekipo Šmartnega. Bolj kot to srečanje, ki ne odloča več o ničemer, Pesničani upajo na uspeh Dravograda, da bi se uvrstili v 2. slovensko nogometno ligo, saj bi potem tudi prihodnjo sezono igrali med tretjeligaši. Pesničani, ki so v izjemno slabi seriji čaka zagotovo težko delo proti Šmartnemu.

Nogometaši Pohorja se poslavljajo s tekmo proti Vidmu. Pohorci so v spomladanskem delu pokazali boljši obrez kot jeseni, a to je bilo premalo za obstanek. Pohorci se seveda želijo častno posloviti, medtem ko si Videmčani želijo zadržati tretje mesto.

Rezultati, 27. kroga 3. SNL sever:

Sobota; 1.6.2019

17:00; Celje; Šampion : Dravinja

17:00; Pesnica; Tehnotim Pesnica : Šmartno 1928

17:00; Ruše; Pohorje : Videm pri Ptuju

17:00; Slovenska Bistrica; Kety emmi Bistrica : Dravograd

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Grosuplju tretjeligaš ugnal drugoligaša

Priprave in tekme so v polnem teku v vseh klubih na sončni strani Alp. V Grosuplju, kjer d…