Včeraj so bile v 3. SNL sever odigrane tri zaostale tekme, dve 15. kroga in ena 16. kroga.


Vodilni Dravograd je v okvirju 15. kroga gostoval v Šmarju pri Jelšah, kjer je prišel še do trinajste prvenstvene zmage. Dobrih sto gledalcev je uživalo v učinkoviti predstavi obeh ekip, že po dobrih 18. minutah so prišli Dravograjčani v vodstvo po zadetku Anžeta Pešla. V 30. minuti so gostje svoje vodstvo povišali z zadetkom Tilna Stefanovića, do konca polčasa pa še dvakrat zadeli gol Leona Majerja, natančna sta bila Davor Rogina in Aljoša Gluhović.  V nadaljevanje se silovito krenili gostitelji, ti so najprej po dobrih devetih minutah nadaljevanja prvič zadeli, rezultat je znižal Žan Kidrič. V 62. minuti so se Šmarčani še bolj približali Dravograjčanom Urban Jančič je izkoristil strel iz bele točke. V 84. minuti, so gostitelji z novim zadetkom iz bele točke, tokrat je bil strelec David Firšt, bili že povsem blizu vsaj točki. A je v 90. minuti vse upe razblinil Mitja Kramljak.

Dobrovce so doma ugnale Zreče, prvi polčas dobrim petdesetim gledalcem ni ponudil zadetkov. V 5. minuti nadaljevanja so Dobrovčani povedli z zadetkom Jana Krivca. Le pet minut zatem je Nejc Pipenbaher vodstvo povišal. Tri minute pred iztekom srečanja so se Zrečani približali z zadetkom iz bele točke, ko je bil natančen Anže Podgrajšek. Vendar je že v naslednji minuti za Dobrovčane zmagoviti zadetek dosegel Naser Kajtazi.

Pohorje je doma gostilo Bistrico in imenitno pričelo srečanje, saj so Pohorci že v 7. minuti povedli, ko je zadel Aleksander Nedižavec. Tik pred koncem prvega dela je prednost Rušanov povišal Klemen Žižmond. Bistričani so v nadaljevanje krenili z namenom izničiti prednost gostiteljev, v 4. minuti nadaljevanja je rezultat znižal Primož Janžič. A vse do konca srečanja so Rušani minimalno prednost zadržali, ter vknjižili peto prvenstveno zmago.

 

S.Rojko Dobrovce : Zreče 3:1 (0:0)

50; Krivec 50`, Pipenbaher 55` Kajtazi 88`; Podgrajšek 87` – 11m

Šmarje pri Jelšah : NK Dravograd Avto Grubelnik 3:5 (0:4)

100; Kidrič 54`, Jančič 62`-11m, Firšt 84`-11m; Pešl 18`, Stefanović 30`, Rogina 36` Gluhovič 42`, Kramljak 90`

Pohorje : Kety EMMI Bistrica 2:1 (2:0)

100; Nedižavec 7`, Žižmond 44`; Janžič 49`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz 3. liga sever

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL sever: Bistrica do zmage nad prvaki, Šampion ugnal Dravinjo

V zadnjem krogu severne skupine 3. SNL smo videli izjemno razburljiva srečanja, ki so prin…