V torek in včeraj so bile v 3. SNL sever odigrana tri zaostala srečanja. Že v torek je bilo odigrano zaostalo srečanje 21. Kroga 3. SNL sever, v Slovenski Bistrici so gostovali nogometaši Šmarja pri Jelšah.  Pričakovane tri točke so osvojili gostitelji, ki so povedli v 38. Minuti, ko je najstrožjo kazen uspešno realiziral Miha Topič. Tik pred iztekom prvega dela je za končni rezultat poskrbel Aljaž Polegek. Bistričani so si z tremi točkami utrdili šesto mesto na prvenstveni lestvici, medtem ko Šmarje pri Jelšah ostaja prikovano povsem na dno lestvice.


Včeraj sta bili odigrani dve tekmi zaostalega 17. kroga. Za pravo presenečenje so poskrbeli nogometaši Dobrovc, ki so proti vodilnemu Dravogradu iztržili točko. Korošci so povedli tik pred iztekom prvega dela, ko je Žana Hrastnika premagal Dragan Ljubanić. V enajsti minuti nadaljevanja so Dobrovčani uspeli rezultat izenačiti, izenačujoči zadetek je dosegel Imran Kajtazi. Do konca srečanja se rezultat več ni spremenil, Dobrovčani so ostali na dvanajstem mestu lestvice, medtem, ko so Dravograjčani povečali prednost pred zasledovalci na štiri točke.

V Slovenskih Konjicah je Dravinja pričakovano osvojila vse tri točke proti Lenartu. Prvi polčas se je sicer končal brez zadetkov. V drugi del pa so odločneje krenili Konjičani in povedli v 57. Minuti, ko je zadel Žan Ramšak. Toda vodstvo Konjičanov ni trajalo dolgo, saj so le dve minuti zatem Lenartčani rezultat izenačili, ko je Matica Skrbinška premagal Dejan Ploj. Konjičani so še drugič na srečanju povedli dobrih deset minut pred iztekom srečanja, ko je zadel Luka Ratkovič Macuh. Pet minut pred koncem srečanja, pa je končni rezultat postavil Žiga Pesjak. Konjičani ostajajo na tretjem mestu lestvice, medtem ko so Lenartčani zdrsnili na predzadnje mesto prvenstvene lestvice.

 

Rezultati zaostalih srečaj:

21. krog

Kety Emmi Bistrica : AS System Šmarje pri Jelšah 2:0 (2:0)

Topič 38`-11m, Polegek 44`

 

17.krog

S.Rojko Dobrovce : Dravograd Avto Grubelnik 1:1 (0:1)

Kajtazi 56`; Ljubanić 44`

Dravinja : AjDAS Lenart 3:1 (0:0)

Ramšak 57`, Ratkovič Macuh 81`, Pesjak 85`; Ploj 59`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz 3. liga sever

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL sever: Bistrica do zmage nad prvaki, Šampion ugnal Dravinjo

V zadnjem krogu severne skupine 3. SNL smo videli izjemno razburljiva srečanja, ki so prin…