Tudi v 17. krogu Prve Lige Telekom Slovenije je imel nekaj dela disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj. Po dolgem času, tokrat v blagajno ne bo prispeval vodilni dvojec iz prvenstvene lestvice. Kranjčani bodo morali zaradi nešportnega vedenja več igralcev plačati 300 EUR, z jesenskim delom pa je zaključil Alen Krčić, ki bo zaradi izključitve moral počivati na dveh tekmah.

Točka Ankarančanov v Novi Gorici ima prav tako finančno sankcijo, zaradi nešportnega vedenja več igralcev, prejetih pet rumenih kartonov, bodo morali Primorci plačati 360 EUR. Srečanje proti Aluminiju pa bodo morali Ankarančani odigrati brez Chinwendu Johana Nkame, ki je na srečanju proti Novogoričanom prejel dva rumena kartona, ter si s tem prislužil predčasni odhod iz igrišča.

Tudi Štajerski derbi je postregel s finančno sankcijo, Celjani bodo morali plačati 150 EUR zaradi nešportnega in neprimernega vedenja navijačev, saj so le ti prižigali bakle na tribuni, upoštevana je bila olajševalna okoliščina – pisna izjava kluba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mandarićev govor navdihnil zmaje?

Ljubljanska Olimpija je odigrala četrto pripravljalno tekmo, v Brežicah je naspoti stalo d…