Čas velikih tekmovanj je tudi čas, ko nogometne reprezentance v sodelovanju s svojimi uradnimi opremljevalci predstavljajo najnovejše različice svojih dresov in kot kaže tudi Slovenija ne bo izjema, čeprav na letošnjem SP v Braziliji ne bo sodelovala.


Spletni portal footyheadlines.com je objavil slike najnovejših kolekcije dresov, ki bodo v prihodnjem kvalifikacijskem ciklusu krasili najboljše nogometaše iz dežele na sončni strani Alp. Novi različici dresov ne prinašata velikih sprememb, saj bodo barve še naprej enake, in sicer bela za domačo verzijo in sinje modra za gostujočo. Na prsih bo še naprej zelena črta, ki ponazarja Triglav. Največja razlika od v primerjavi z zdajšnjim dizajnom je ta, da bo simbol Triglava osenčen ter preslikan po celotni dolžini dresa od vratu do pasu. Opremljevalec bo še naprej ameriški proizvajalec športne opreme Nike.

Dresi naj bi bili uradno predstavljeni v aprilu, kar pomeni, da bodo izbranci Srečka Katanca prvič v njih zaigrali na južnoameriški turneji, in sicer 4. junija v Montevideu proti Urugvaju in tri dni kasneje v Buenos Airesu proti Argentini.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Reprezentanca
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Selektor Saša Kolman zahteva predvsem konstantnost

Slovenska ženska nogometna reprezentanca je včeraj odigrala zadnjo, 6. tekmo v skupinskem …