Pripravljalno srečanje pred obračunom tretjega kroga Prve lige Telekom Slovenije so včeraj zvečer odigrali tudi nogometaši Gorice. Četa trenerja Mirana Srebrniča se je v domačem Športnem parku pomerili z Brdi, ki bodo tudi v prihajajoči sezoni nastopale v 3. SNL zahod.


Brici so se v prvem polčasu predstavili v dobri luči, kljub temu pa so Goričani na odmor odšli s prednostjo dveh zadetkov. Gorica je povedla sredi prvega polčasa, po avtogolu Janija Batiča, pet minut pred odhodom na odmor pa je vodstvo Goričanov podvojil Luka Majcen, ki z novim vodstvom sicer še vedno ni sklenil kompromisa o nadaljevanju sodelovanja, saj Ljubljančan ne pristane ne znižanje finančnih obveznosti, ki so za razmere goriškega prvoligaša izjemno visoke. V drugem polčasu so priložnost dobili še nogometaši, ki jih lahko uvrščamo v najboljšo enajsterico Gorice, kar se je poznalo tudi v igri. V četrti minuti nadaljevanja je predložek Matije Široka izkoristil Blessing Eleke, ki je imel v nadaljevanju še nekaj odličnih priložnosti. Vsega dve minuti zatem je četrti zadetek prispeval še Amel Džuzdanović, najlepša poteza srečanja pa je uspela povratniku Matiji Škarabotu, ki je z močnim volejem z roba kazenskega prostora lepo zadel v bližnji kot briških vrat.

GORICA 5:0 BRDA
Batič (23′ ag), Majcen (40′), Eleke (49′), Džuzdanović (51′), Škarabot (78′)
Gorica: Štrukelj, Hlede, Boben, Gregorič, Škarabot, N. Praprotnik, Humar, Kotnik, Osuji, Majcen, Nagode. Igrali so še: Sorčan, Širok, Jogan, T. Kavčič, Celcer, Martinović, Eleke, Džuzdanović, Kolenc. Trener: Miran Srebrnič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Omladič namignil na vrnitev?

Nik Omladič je na svojem Instagram profilu, z zanimivo objavo na svojem story-u morda že n…