Matej Palčič se je v sobotnem obračunu z velenjskim Rudarjem prvič letos vpisal med strelce. Obetavni Škofjot je z izenačujočim zadetkom postavil končni rezultat obračuna, kmalu po obračunu pa moral v bolnišnico. Klubska zdravniška služba je sumila na zlom dlančnice.


V izolski bolnišnici so ocenili, da gre zgolj za udarec in ne zlom, kljub temu pa to ni bil zadnji bolnišnični obisk za bočnega nogometaša. Palčič, ki je zaradi težav s poškodbami v pretekli sezoni odigrali zgolj sedemnajst ligaških tekem, je včeraj obiskal Ortopedsko bolnišnico Valdoltra. Nekdanji mladi reprezentant Slovenije se je že nekaj časa soočal z bolečinami v kolenu, zato je včeraj popoldne prestal artroskopijo kolena, kot se je potrdilo med posegom, je šlo za poškodbo meniskusa. Kot so sporočili iz koprskega kluba, naj bi se Palčič na igrišča vrnil čez dobra dva meseca.

“Poškodba kolena se je vlekla že nekaj časa. Vesel sem, da smo se končno odločili odpraviti težavo. Upam, da bo okrevanje potekalo po načrtih in da se kmalu vidimo na zelenicah. Sedaj razmišljam samo o okrevanju, svoji ekipi pa želim veliko uspeha in čim več točk,” je za klubsko spletno stran zaupal Palčič, ki mu seveda tudi v uredništvo SNPortal želimo hitro okrevanje.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pred vrati ljubljanske Olimpije dve novi okrepitvi?

Olimpija že uspešno trenira pod vodstvom novega trenerja Sava Miloševića, za katerim je tu…