Včerajšnja uvodna tekma se je na žalost naših nogometašev končala na najslabši možen način. Madžari so bili pač boljši nasprotnik in kar trikrat premagali našega čuvaja mreže Nejca Komidarja. “Prva tekma je bila težka, sedaj se moramo zbrati za druge tekme. Vem, da smo sposobni pokazati več, na treningih smo igrali dobro,” je prve vtise po tekmi strnil prav slovenski vratar.


Selektor Brane Kerčmar je bil mnenja, da so naši nogometaši tekmo pričeli v krču: “Igrali smo, kot da smo prvič na prvenstvu. Po prvem nesrečno prejetem zadetku je igralcem nekoliko padla motivacija in so potrebovali kar nekaj časa, da so se pobrali. Madžari so včeraj pokazali maksimalno, presenetili so vse, tudi mene“. Selektor dodaja, da ni še nič izgubljenega in se spominja lanskega prvenstva, ko je Slovenija izgubila prvo tekmo in potem igrala v finalu evropskega prvenstva. “Upam, da bodo danes fantje proti Italiji igrali bolje, da bo tekma drugačna in tudi rezultat boljši,” še dodaja.

Pred današnjo tekmo bo seveda potrebno zbistriti misli. Takega mnenja je tudi kapetan Peter Pust, ki še dodaja: “Znamo pokazati več in bomo pokazali več. Igramo za Slovenijo, fantje se bomo usedli skupaj, se pogovorili in naslednje tekme odigrali kar se da boljše.

Danes Slovenijo ob 17. uri čaka druga tekma v skupini, pomerili se bodo z reprezentanco Italije. Prenos bo v živo na 3. programu Šport Kluba in na spletni strani www.slomalinogomet.si.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Drugo

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mladinke izgubile proti vrstnicam iz BiH

Slovenska dekliška reprezentanca se trenutno nahaja na pripravah v Čatežu ob Savi, kjer bo…