V prihajajočem velikonočnem vikendu bodo vsa srečanja 21. kroga 3. slovenske nogometne lige odigrana v sobotnem terminu.

Vodilni Odranci bodo doma lovili še tretjo zaporedno zmago proti osmo uvrščenemu Tromejniku iz Kuzme. Odrančani so proti Tromejniku, ki je v seriji štirih zaporednih porazov izrazit favorit. Obe dosedanji tekmi v tej sezoni so dobili Odrančani in tudi tokrat bi moralo biti tako, razen če se bo v Odrancih zgodilo nepričakovano.

Prvi zasledovalci vodilnih Odrancev, ki imajo enak točkovni izplen bodo tokrat gostili Turnišče. Grad je v izjemni formi, so v iskanju še sedme zaporedne zmage proti neprepričljivemu Turnišču. Gostje se trenutno nahajajo v seriji treh zaporednih porazov, tokratna nasprotnika sta se med sabo pomerila nedolgo nazaj, ko je Grad v gosteh premagal Turnišče z 2:0, takrat je za zmago poskrbel drugi strelec Grada Damir Fujs z dvema zadetkoma. Tudi tokrat so varovanci Bogdana Črnka izraziti favoriti za še tretjo medsebojno zmago v letošnji sezoni.

Izjemno zanimivo pa bi moralo biti v Ljutomeru, kjer domači ekipi v goste prihajajo nogometaši Črenšovcev. Ljutomerčani iščejo še tretjo zaporedno zmago s katero bi ohranili vsaj tretje mesto na lestvici, medtem ko nogometaši Črenšovcev želijo čimprej pozabiti na visok poraz iz zadnjega kroga, ko jih je doma ugnala Polana. Oba obračuna v letošnji sezoni so dobili Prleki, lahko tokrat gostje zagodejo Ljutomerčanom in jim prizadenejo prvi letošnji poraz v medsebojnih obračunih?

Derbi kroga bi glede na položaj na lestvici moral biti odigran v Veliki Polani, kjer bo domača Polana lovila še četrto zaporedno zmago proti Veržeju. Polana je v zadnjem času ponovno našla pravo formo, predvsem blestijo v napadu, v zadnjih treh srečanjih so kar dvanajstkrat zadeli. Na drugi strani pa tudi Veržej igra prepričljivo, so v seriji treh zaporednih zmag in lovi še četrto. Tokratna nasprotnika na lestvici loči pet točk, Polana bi z morebitno zmago še vedno obdržala stik z vodilno trojico, medtem ko bi zmaga Veržeja, tako rekoč pokopala vse upe Polane po samem vrhu lestvice. V letošnji sezoni se je zmage vedno veselil gostitelj, bo tokrat drugače?

V Gornji Radgoni bomo spremljali srečanje začelja lestvice, saj se bosta pomerila domača Radgona in Hotiza. Ekipi na lestvici ločijo štiri točke, obe ekipi pa se trenutno nahajata v črni seriji. Radgončani so v zadnjih dveh srečanjih dvakrat izgubili, a obakrat zelo tesno, na drugi strani imajo Hotižani kar tri zaporedne poraze. Spomladi so več pokazali Radgončani in v domačem taboru seveda upajo, da pridejo do zmage, s katero bi se približali Hotizi le na točko.

Razpored 21. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 20.4.2019

16:30; Gornja Radgona; Radgona : Hotiza

16:30; Odranci; Odranci : Tromejnik – Kuzma

16:30; Grad; Grad : Turnišče

16:30; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Črenšovci

16:30; Velika Polana; Polana : Veržej  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

3. SNL zahod: Tretjeligaši začenjajo svojo pot na vrh

Po začetku prve in druge lige, bodo na nogometne zelenice v soboto stekli tudi nogometaši …