V prihajajočem velikonočnem vikendu bodo vsa srečanja 21. kroga 3. slovenske nogometne lige odigrana v sobotnem terminu.


Vodilni Odranci bodo doma lovili še tretjo zaporedno zmago proti osmo uvrščenemu Tromejniku iz Kuzme. Odrančani so proti Tromejniku, ki je v seriji štirih zaporednih porazov izrazit favorit. Obe dosedanji tekmi v tej sezoni so dobili Odrančani in tudi tokrat bi moralo biti tako, razen če se bo v Odrancih zgodilo nepričakovano.

Prvi zasledovalci vodilnih Odrancev, ki imajo enak točkovni izplen bodo tokrat gostili Turnišče. Grad je v izjemni formi, so v iskanju še sedme zaporedne zmage proti neprepričljivemu Turnišču. Gostje se trenutno nahajajo v seriji treh zaporednih porazov, tokratna nasprotnika sta se med sabo pomerila nedolgo nazaj, ko je Grad v gosteh premagal Turnišče z 2:0, takrat je za zmago poskrbel drugi strelec Grada Damir Fujs z dvema zadetkoma. Tudi tokrat so varovanci Bogdana Črnka izraziti favoriti za še tretjo medsebojno zmago v letošnji sezoni.

Izjemno zanimivo pa bi moralo biti v Ljutomeru, kjer domači ekipi v goste prihajajo nogometaši Črenšovcev. Ljutomerčani iščejo še tretjo zaporedno zmago s katero bi ohranili vsaj tretje mesto na lestvici, medtem ko nogometaši Črenšovcev želijo čimprej pozabiti na visok poraz iz zadnjega kroga, ko jih je doma ugnala Polana. Oba obračuna v letošnji sezoni so dobili Prleki, lahko tokrat gostje zagodejo Ljutomerčanom in jim prizadenejo prvi letošnji poraz v medsebojnih obračunih?

Derbi kroga bi glede na položaj na lestvici moral biti odigran v Veliki Polani, kjer bo domača Polana lovila še četrto zaporedno zmago proti Veržeju. Polana je v zadnjem času ponovno našla pravo formo, predvsem blestijo v napadu, v zadnjih treh srečanjih so kar dvanajstkrat zadeli. Na drugi strani pa tudi Veržej igra prepričljivo, so v seriji treh zaporednih zmag in lovi še četrto. Tokratna nasprotnika na lestvici loči pet točk, Polana bi z morebitno zmago še vedno obdržala stik z vodilno trojico, medtem ko bi zmaga Veržeja, tako rekoč pokopala vse upe Polane po samem vrhu lestvice. V letošnji sezoni se je zmage vedno veselil gostitelj, bo tokrat drugače?

V Gornji Radgoni bomo spremljali srečanje začelja lestvice, saj se bosta pomerila domača Radgona in Hotiza. Ekipi na lestvici ločijo štiri točke, obe ekipi pa se trenutno nahajata v črni seriji. Radgončani so v zadnjih dveh srečanjih dvakrat izgubili, a obakrat zelo tesno, na drugi strani imajo Hotižani kar tri zaporedne poraze. Spomladi so več pokazali Radgončani in v domačem taboru seveda upajo, da pridejo do zmage, s katero bi se približali Hotizi le na točko.

Razpored 21. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 20.4.2019

16:30; Gornja Radgona; Radgona : Hotiza

16:30; Odranci; Odranci : Tromejnik – Kuzma

16:30; Grad; Grad : Turnišče

16:30; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Črenšovci

16:30; Velika Polana; Polana : Veržej  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…