Ženska nogometna ekipa iz osrčja Prekmurja, natančneje Beltincev, se na zimskih nogometnih turnirjih že pripravlja na nadaljevanje sezone. Priprave na spomladanski del sezone se bodo pričele 2. februarja.


Članice so se pretekli vikend v Dvorani Tabor uvrstile v finale ženske zimske nogometne lige. Ekipo, ki so sestavljale starejše igralke so prikazale odlične igre in zmagale v vseh petih dvobojih. Ekipi sestavljeni iz mlajših igralk to ni uspelo. Finalni turnir bo potekal v soboto, 1. februarja v Radljah pri Dravi. Tja so poleg Prekmurk uvrščene še ekipi ŽNK Krka ter ŽNK Rudar Škale. Četrta ekipa finalnega turnirja bo znana jutri, ko se bodo na zahodu pomerila druga skupina. Zmage in uvrščanje v zaključne dele tekmovanja uspevajo tudi igralkam mlajših kategorij. Na finalnem turnirju, če to uspe tudi igralkam U15, bo ekipa ŽNK Teleing Pomurje zastopana s petimi selekcijami.

Priprave na spomladanski del sezone 2013/14 bo klub iz Beltincev pričel 2. februarja, le dan po zaključku zimske lige. Predvidenih je šest pripravljalnih tekem, če bodo seveda vremske razmere to dovoljevale. Nadaljevanje sezone za Prekmurke se bo pričelo 23. marca s pokalno tekmo z ekipo Maribora.

Predvidene pripravljalne tekme ŽNK Teleing Pomurje:
Sturm Graz – Teleing Pomurje (8. februar)
Trnava Goričan – Teleing Pomurje (15. februar)
Teleing Pomurje – Carinthians (22. februar)
Viktoria Szombathely – Teleing Pomurje (1. marec)
Ferencvaros – Teleing Pomurje (9. marec)
Teleing Pomurje – Süd Burgenland (16. marec)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Ženski nogomet
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Polom Mure v Ljubljani, po simultanki Sare Makovec Olimpija slavila s kar 4:0

Veliki derbi 1. SŽNL med ekipama Olimpije in Mure je pripadel zmajčicam. Ljubljančanke so …