Prijetno popoldne so za pripravljalno srečanje izkoristili tudi Zavrčani. Ti so se zgodaj popoldne pomerili z Interjem iz Zaprešića, v dresu katerega bo spomladi igral tudi Nikola Šafarić, nekdanji kapetan haloškega prvoligaša.


V trinajsti pripravljalni tekmi so Zavrčani po desetih zmagah in dveh porazih prišli še do prvega remija. Prvi polčas so, potem ko so bili varovanci trenerja Ivice Solomuna premalo zbrani v zaključku akcij, dobili nogometaši drugouvrščenega kluba 2. HNL. V nadaljevanju sta oba trenerja premešala svoji zasedbi, Zavrč pa je do remija prišel tik pred koncem srečanja, ko je izenačil Antonio Brzoja. Kot so sporočili iz petouvrščenega kluba Prve lige Telekom Slovenije, imajo nogometaši dva dni počitka, v začetku prihodnjega tedna pa nadaljujejo s pripravami. Ena zadnjih pripravljalnih prijateljskih tekem bo prihodnji petek z Radomljami.

ZAVRČ 1:1 INTER ZAPREŠIĆ
Brzoja

Zavrč: Pridigar, Korošec, Bogdan, Đukić, Antić, Muminović, Cvek, Kelenc, Matjašič, Zorko, Kiš. Igrali so še: Novoselec, Datković, Petanjek, Brzoja, Grezda, Monjac, Barić, Kolarek, Magdić. Trener: Ivica Solomun.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…