Premor v prvi slovenski nogometni ligi so igralci Zavrča izkoristili za iskanje novih okrepitev in pripravljalna srečanja. V sredo, 12. novembra so se pomerili z drugoligašem iz Veržeja. V svojih vrstah pa so preizkusili kar nekaj novih nogometašev, med njimi Antića, Novoselca, Brzoja, Gegića, Monjača, Tuđena, Nemanića. Nekateri nogometaši so že nastopili v preteklih pripravljalnih srečanjih, nekateri pa so se klubu iz Haloz pridružili prvič. Strokovni štab prvoligaša je določene igralce že spremljal v preteklosti in jim tako ponudil priložnost, da bodo pokazali svoje znanje in morebiti nekateri izmed njih okrepili klub.


Tudi gostujoči trener Zlatko Gabor je v svojih vrstah preizkusil nekatere morebitne nove okrepitve, ki bi v klub lahko prišle v zimskem prestopnem roku. V ekipo pa je uvrstil tudi nekaj mlajših članov kluba, ki trenutno še nastopajo v mlajših selekcijah.

Boljši tekmec so bili domačini, ki so imeli kar nekaj zrelih priložnosti, ki pa jih niso uspeli izkoristiti. Tekma med Zavrčem in Veržejem se je končala z izidom 0:0.

ZAVRČ – FARMTECH VERŽEJ 0:0
Zavrč: Mrmić, Antić, Novoselec, Brzoja, Gegić, Sambolec, Monjac, Tuđen, Nemanić, Matjašič, Cvek. Igrali so še: Hočevar, Benić, Dedić in Srnec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Foto: Celje – Bravo 1:0 (12.8.2022)

V knežjem mestu so pred približno tisoč gledalci Celjani prišli do minimalne zmage proti B…