Radomljani so v prvem spomladanskem krogu državnega prvenstva doživeli boleč poraz. Kidričani so v drugem polčasu nadigrali zasedbo trenerja Adnana Zildžovića in prednost pred zadnjeuvrščeno ekipo lige povečali na zajetnih 12 točk prednosti.


Radomeljsko zasedbo v soboto čaka nova zahtevna naloga, saj se bodo Igor Barukčić in soigralci v knežjem mestu pomerili s Celjem, ki v nadaljevanju prvenstva meri na četrto mesto. Pred gostovanjem v Celju so Radomljani včeraj popoldne odigrali tudi pripravljalno srečanje in remizirali z ljubljanskim Bravom, drugo ekipo 3. SNL center.

V radomeljskem Športnem parku so povedli gostitelji, po podaji Grege Marinška je v polno zadel Dorian Babunski, ki je ob Leu Ejupu v Radomlje posojen s strani Olimpije. Bravo je izenačil v drugem polčasu, Zildžović pa je nekoliko premešal začetno enajsterico.

KALCER RADOMLJE – AŠK BRAVO 1:1
Strelec za Radomlje: Babunski
Radomlje: Andrić, Marinšek, Kumer, Jazbec, Lidjan, Kovjenić, Rokavec, Jugovar, Krcić, Janković, Babunski. Igrali so še: Predragović, Vasilj, Vidmar, Kruljac. Trener: Adnan Zildžović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najvišja kazen v minulem krogu pripadla Mariborčanom

Boštjan Jeglič, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je po odigranem 19. krogu P…