Ljubljanski prvoligaš se je pred nadaljevanjem sezone okrepil z dvema nogometašema, ki sta že stara znanca Olimpije. Črnogorski napadalec Nikola Nikezić, ki je bil v minuli sezoni s 15 zadetki najboljši strelec zeleno-belih in nekdanji branilec Ljubljane, Interblocka, Celja, Bele krajine, nazadnje pa Italijanskega Nocerina Milan Andjelkovič. Igralca, ki sta skupaj odigrala prek 300 tekem v 1. SNL, bosta v ekipo vnesla prepotrebne izkušnje in kakovost.


32-letni Nikezić ni skrival zadovoljstva ob podpisu nove pogobe z Olimpijo:»Z ljudmi iz kluba sem imel vedno odlične odnose, ogromno tega pa dolgujem tudi trenerju Andreju Razdrhu in njegovemu strokovnemu štabu, saj smo v pretekli sezoni odlično sodelovali in sem jim hvaležen, da so me nogometno vrnili v življenje. Ekipa se je znašla v težkem položaju in čutim odgovornost, da ji pomagam, saj verjamem v delo trenerja in v potencial tega moštva. Vem, da bi v trenutnem obdobju ekipi ogromno pomenila pomoč navijačev in lahko si le želimo, da bodo Green Dragons z nami, kot so bili do sedaj in se bomo skupaj veselili novih zmag Olimpiji. Prav tako je Nikezič dodal, da je bil glavni dejavnik ob odločitvi za povratek dejstvo, da bo ponovno sodeloval z Andrejem Razdrhom, ki ga Črnogorec zelo ceni: “Z ljudmi iz kluba sem imel vedno odlične odnose, ogromno tega pa dolgujem tudi trenerju Andreju Razdrhu in njegovemu strokovnemu štabu, saj smo v pretekli sezoni odlično sodelovali in sem jim hvaležen, da so me nogometno vrnili v življenje. 

Milan Andjelković, rojen Ljubljančan in ljubljenec Green Dragonsov, se prav tako zelo veseli povratka na stožiški stadion, kamor se vrača po avanturi pri italijanskem nižjeligašu Nocerini: “Olimpija je moj klub in vedno sem ji pripravljen pomagati. Z ljudmi iz kluba sem ostal v zelo dobrih odnosih in hitro smo se dogovorili v obojestransko zadovoljstvo. Upam, da se bomo čim prej dvignili po lestvici na mesta, kamor ekipa sodi.”

Tako Nikezić kot Andjelkovič sta pogodbi z zmaji podpisala do konca jesenskega dela sezone.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Izidor Kordič
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…