[leagueengine_show_match lid=7 sid=8 mid=129]

Koprčani so se danes na Bonifiki pomerili z novincem v ligi, ekipo Zavrča. Slednji so nastopili brez kaznovanega Kurbusa, na klopi pa je svojo priložnost čakal Rok Roj, ki je v minulem tednu okrepil četo trenerja Trenevskega. Domači trener sicer v ekipo ni uvrstil novega napadalca Dražena Pilčića, ki naj bi skušal zapolniti vrzel po odhodu Brečevića.


Koprčani so začeli silovito in že v prvi minuti je strel Pučka končal mimo vrat vratarja Finka. Vendar so gostje, ki so imeli na tribunah Bonifike tudi podporo dobre stoglave množice, vrnili z enako mero. Kokol je le nekaj minut kasneje poskusil z glavo, a so domači na golovi črti preprečili vodstvo gostov. Igra se je nato nekaj časa odvijala med obema kazenskima prostoroma, priložnosti so vrstile na obeh straneh. Koprčani so imeli kanček sreče več in se kmalu veselili prvega zadetka na tekmi. Po odlični podaji iz kota je bil najspretnejši Čovilo, ki je poskrbel za vodstvo domačih. Gostje so po zaostanku skušali priti do izenačujočega zadetka, a sta bila strela Golubarja in Benka nenatančna. Na drugi strani je poskusil tudi Lotrič, a na srečo gostov mimo vrat.

Trener gostov Trenevski je imel ob polčasu v slačilnici verjetno povedati marsikaj o igri svojih varovancev. To je se poznalo na igrišču, saj so gostje krenili v nov polčas agresivneje. Priložnosti sta imela Benko in Brlečič, ki pa nista uspela zadeti za izenačenje. Po odličnem strelu Golubarja je Hasič žogo z zadnjimi močmi preusmeril žogo v kot. Pritisk gostov se je obrestoval v 61. minuti, ko je po podaji Golubarja zadel Miha Kokol. Domači nogometaši v drugem delu niso našli pravega recepta za razigrane goste ter morebitno za novo vodstvo na tekmi. Da bi bilo domačih še težje, je sledil drugi rumeni karton in izključitev Haliloviča, ki je tako pustil svoje soigralce na cedilu. Gostje so začutili, da bi lahko ta večer dobili vse tri točke in še agresivneje pritisnili na domači gol. Imeli so več priložnosti, o čem priča tudi statistika. Domači so vseeno uspeli zadržati vse napade, tudi sami so še nekajkrat poskusili. Tekma se je tako končala brez zmagovalca, ohranili so tudi prednost ene točke na lestvici z neposrednimi konkurenti za trenutno drugo mesto.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija kljub vodstvu le do točke

Zadnja tekma 18. kroga Prve lige Telemach, se je odigrala v Stožicah. Tokrat je bil na spo…