Danes sta v Ljudskem vrtu generalko pred nadaljevanjem prvenstva odigrala Maribor in Celje. Bistveno bolj zadovoljen s prikazanim ter rezultatom je lahko strateg vijoličastih Darko Milanič.


Mariborčani so povedli v 17. minuti srečanja, ko je Pihler lepo zaposlil Zahovića ta pa je s spretnim udarcem ugnal Juharta za vodstvo. Po dobre pol ure igre je še drugič na srečanju udaril Luka Zahović, ki je povišal vodstvo aktualnih državnih prvakov.

Po dobrih dvajsetih minutah nadaljevanja so Mariborčani še tretjič zadeli, s silovitim strelom je Juharta ugnal Martin Milec. Celjani so le dve minuti zatem uspeli rezultat znižati, zadel je Lupeta. Tik pred iztekom rednega dela je za končni rezultat poskrbel Luka Zahović s svojim tretjim zadetkom.

NK Maribor: Handanović, Milec, Rajčević, Ivković, Kolmanić, Cretu (71` Dervišević), Pihler, Hotić (46` Bohar), Vršić, Zahović, Tavares (64` Mlakar)

NK Celje: Juhart, Brecl, Džinić, Stojinović, Vidmajer (64` Andrejašić), Pišek, Žinko, Pungeršak (82` Kerin), Požeg Vancaš, Lupeta, Vizinger

NK Maribor : NK Celje 4:1 (2:0)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljanski derbi znova navdušil!

V zgodnje-popoldanskem terminu je v Prvi ligi Telemach na Žaku potekal ljubljanski derbi m…