V svoji drugi pripravljalni tekmi so se državni podprvaki danes v Beltincih pomerili z albanskim Kukesijem, klubom ki bo svojo državo zastopal v kvalifikacijah za Ligo prvakov. Mariborčani so prepričljivo slavili, ob štirih danih zadetkih so svojo mrežo ohranili nedotaknjeno.


Mrežo Albancev je v deseti minuti načel Kramarič, ko je po podaji Tavaresa zadel v levi spodnji kot. Na 2:0 je malo pred odmorom povišal podajalec pri prvem zadetku. Mariborčani so v kazenskem prostoru gostov izvajali indirektni prosti strel, ki ga je Brazilec z natančnim strelom izkoristil. V drugem polčasu smo gledali enosmerni promet proti golu Kukesija. Veliko premoč vijolic sta v samem zaključku  srečanja izkoristila najprej Mešanović, ko je zadel z razdalje, za konec pa še Mlakar, ki je izkoristil protinapad in natančno podajo Štora.

 

Maribor – Kukesi 4:0 (2:0)

Strelci: 1:0 Kramarič (10), 2:0 Tavares (44), 3:0 Mešanović (84), 4:0 Mlakar (89)

NK MARIBOR – prvi polčas: Handanović, Milec, Šuler, Uskoković, Viler, Vrhovec, Pihler, Bajde, Kramarič, Tavares, Zahović. Drugi polčas: Pirić, Štor, Ivković, Rajčević, Kolmanič, Dervišević, Ahmedi, Hotić, Vršič, Mešanović, Mlakar. Trener: Darko Milanič.

FK KUKESI: Kolici, Qaqi, Dzaria, Shameti, Musolli, Ethemi, Ebipi, Plaku, Zguro, William Cordeiro, Plum. Klop: Peposhi, Shkodra, Joti, Maliqi, Limaj, Selimi, Lumi, Hoxha, Kalaja, Cano, Špehar. Trener: Peter Pacult.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričani odpotovali v Istro, tam jih čakata dve mednarodni tekmi

Aluminij je v tretjem tednu priprav začel nov cikel pripravljalnega obdobja in je zapustil…