Na stadionu Ob jezeru v Velenju nas danes čaka dvoboj spodnjega dela lestvice, pomerili se bodo domači knapi ter gostje iz Sežane.


Knapi za devetim mestom, ki še vodi v dodatne kvalifikacije, s tekmo manj, zaostajajo za velikih šestnajst točk in če hočejo ohraniti vsaj kanček upanja, danes ne pride v poštev nič drugega kot zmaga. Potem ko so začetni dve tekmi izgubili, so na naslednjih dveh trend obrnili navzgor, ter proti Olimpiji in Muri, dvakrat igrali 1:1. Na zadnji tekmi v Murski Soboti se je pod prvenec v zeleno – črnem dresu podpisal Sanjin Lelić in morda je prav bosanski vezist tisti igralec, katerega so knapi tako čakali.

Zelo dobro so v spomladanski del krenili igralci Taborja. Na štirih tekmah so namreč kar dvakrat zmagali, po enkrat pa iztržili remi ter v prvem krogu, tudi izgubili. Na zadnji tekmi, ki so jo odigrali, tekom tedna, so doma deklasirali Kranjčane. Po tem ko so takoj na začetku dobili zadetek ter se znašli v zaostanku, so vse do konca vršili pritisk na gostujoči gol, in do zadnjega sodnikovega piska, kar trikrat zatresli mrežo gostov iz Kranja.

V tej sezoni bo to za knape in Sežance že tretja medsebojna tekma, preostali dve, ki sta bili odigrani v jesenskem delu, pa sta se obe končali z neodločenim izidom. Se lahko isto konča tudi današnja ali pa je le nastopil čas za prvo zmago?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Velik udarec za vijoličaste, pomemben člen ekipe odsoten vsaj do začetka pomladi

Pri Mariboru so vse bolj vzhičeno pričakovali začetek spomladanskega dela v Prvi Ligi Tele…