Mariborčani so včeraj odigrali že tretje pripravljalno srečanje. Tokrat jim je v Gornji Radgoni nasproti stala ekipa Vardarja iz Skopja, ki je le dan prej premagala ekipo Domžal.


Vijoličasti so srečanje odprli imenitno, saj so po vsega  sedemnajstih minutah vodili že s 3:0. Dvakrat se je z zadetkoma izkazal Mlakar, svojega pa je dodal še Kramarič. Po ekspresnem začetku vijoličastih se je igra umirila, gostje pa so uspeli še pred polčasom, s pravo mojstrovino, Barseghyana znižati. V nadaljevanje je, kot že na prejšnjih tekmah, Milanič na igrišče poslal novo enajsterico, podobno pa so storili tudi Makedonci. Slednji so le tri minute po nadaljevanju rezultat po sumljivo dosojeni in uspešno izvedeni enajstmetrovki znižali na 2:3, v 63. minuti pa so, po še enem lepem strelu, rezultat izenačili. Le ta se do konca srečanja več ni spremenil.

 

Maribor – Vardar 3:3 (3:1)

Strelci: 1:0 Mlakar (9), 2:0 Mlakar (14), 3:0 Kramarič (17), 3:1 Barseghyan (38), 3:2 Barseghyan (48, 11m), 3:3 Ali Adem (63)

NK MARIBOR – prvi polčas: Handanović, Milec, Šuler, Rajčević, Viler, Vrhovec, Dervišević, Hotić, Kramarič, Mlakar, Zahović. Drugi polčas: Obradović, Štor, Ivković, Uskoković, Kolmanič, Pihler, Ahmedi, Bajde (70′ Žugelj), Vršič, Mešanović (68′ Bohar), Tavares. Trener: Darko Milanič.

VARDAR: Gačevski, Toševski, Popov, Bitang, Micevski, Juffo, Barseghyan, Kolevski, Todoroski, Redjepi, Cvetanovski. Igrali so še: Aleksovski, Taleski, Najdovski, Popzlatanov, Ilikj, Serafimov, Marković, Berisha, Brdarovski, Ali Adem. Trener: Boban Babunski.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kidričani odpotovali v Istro, tam jih čakata dve mednarodni tekmi

Aluminij je v tretjem tednu priprav začel nov cikel pripravljalnega obdobja in je zapustil…