Danes se z zaostalim srečanjem 18. prvenstvenega kroga v Prvi Ligi Telekom Slovenije nadaljuje prvoligaški ples. Srečanje med Ankaranom in Aluminijem bo odigrano v Ajdovščini. Gre za dvoboj deseto in osmo uvrščenih ekip iz prvenstvene razpredelnice, ki ju trenutno loči osem točk. Do sedaj edini dvoboj med obema ekipama v Prvi ligi se je v Kidričevem končal brez zmagovalca.


Ankrančani, ki se nahajajo na zadnjem mestu lestvice, pričakujejo srečanje v Ajdovščini v popolnoma spremenjeni postavi, šele pred nekaj dnevi so se okrepili z kupico novincev. Vlado Badžim trener Primorcev si sicer verjetno lahko največ obeta od najučinkovitejšega igralca med pripravljalnimi tekmami, to je Patrik Bordon, ki je mrežo nasprotnikov zatresel kar šest krat. Med novinci prav gotovo izstopata igralca, ki sta prišla v Ankaran na posojo iz italijanskega prvoligaša Crotone Aristoteles Romero in Ćazim Suljić.

Tudi pri Kidričanih se je zgodilo kar nekaj sprememb v igralskem kadru, največja sprememba za Kidričane je prav gotovo na klopi, saj je Slobodana Gruborja zamenjal Oliver Bogatinov, ki želi že danes na gostovanju pri Ankaranu vpisati prve tri točke. Bogatinov ima na razpolago osem novincev, Aluminij je  pripravljalnem obdobju pokazal, da lahko igra dober nogomet. Zelo zanimivo bo nedvomno tudi za novinca rdeče-belih Mihovila Klapana in Roka Kidriča, ki sta nazadnje nosila dres Ankarana.

Bo Ankarančanom, ki nujno potrebujejo tri točke, da se priključijo boju za obstanek uspelo na kolena spraviti rdeče-bele? Ali se bodo uvodne zmage veselili šumarji?

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vezist Radomelj se seli v Srbijo

Spartak iz Subotice bo okrepil 25-letni vezist Radomelj, Marko Žulj. Žulj je v Radomlje pr…