Kljub prazničnemu vikendu, bodo nogometaši v vseh slovenskih ligah nemoteno odigrali delegirane tekme. Tako bo tudi v 3. SNL – center, kjer bodo prvič vse tekme odigrane na isti dan, in sicer danes. Vseh sedem obračunov se bo začelo ob 14. uri in trideset minut. Derbi kroga bo nedvomno v Zagorju, kjer gostuje Zarica, zagotovo pa razburljivosti in napetosti ne bo manjkalo na preostalih šestih obračunih.


Zarica je prejšnji konec tedna v lokalnem derbiju zelo presenetljivo izgubila prvi točki proti Savi, ki je bila nekaj krogov nazaj celo brez točke, zdaj pa se je močno popravila in dvignila na lestvici. Tokrat se bodo poizkušali vrniti na zmagovalne tire proti Zagorju, ki je dobesedno pometal s konkurenco in jim polnil mreže, v prejšnjem krogu pa so do zmage na Bledu prišli šele v sodniškem dodatku. Če bi Zagorje uspelo premagati Zarico, bi se jim približali na samo točko zaostanka in prvenstvo bi bilo znova odprto. Za ovratnik vodilnima pa dihata tudi Ilirija in Ivančna Gorica, ki verjetno upata na neodločen rezultat v Zagorju in seveda svoji zmagi. Ivančna Gorica se je prejšnji konec tedna namučila s Kolpo, tokrat pa jim bo nasproti stala Komenda, še eden izmed novincev v ligi. Ilirija pa bo, prav tako pred domačimi gledalci, lovila novo zmago proti predzadnjemu Bledu.

Ostali štirje obračuni bodo veliko bolj nepredvidljivi, saj je gneča v spodnjem delu lestvice velika in praktično vsak lahko premaga vsakogar. V Lescah gostuje Kolpa, v Medvodah druga ekipa Radomelj, zadnjeuvrščeni Britof , ki je zmagal v prvem krogu, nato pa nanizal devet zaporednih porazov, gosti v zadnjem času povsem razglašeno Kočevje, Rudar Trbovlje pa se odpravlja v goste k vedno boljši Savi iz Kranja.

Pari 11. kroga 3. SNL – center
IVANČNA GORICA – KOMENDA
ŠOBEC LESCE – KOLPA
JEZERO MEDVODE – KALCER RADOMLJE B
SAVA KRANJ – RUDAR TRBOVLJE
ZAGORJE – ZARICA KRANJ
ILIRIJA EXTRA-LUX – BLED
BRITOF – KOČEVJE (vse danes ob 14:30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Izidor Kordič
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanji športni direktor Olimpije o opravljanju funkcije direktorja pri ljubljanski Svobodi

Za klubsko spletno stran ljubljanske Svobode je spregovoril poslovni direktor kluba D…