Kljub reprezentančnemu premoru v PrviLigi, se ne moteno odvijajo vsa nižja tekmovanja pod okriljem NZS in danes bo odigranih šest tekem osmega kroga 3. SNL – center. Vodilna Zarica bo iskala še osmo zaporedno zmago proti Lescam, Sava Kranj drugo proti Kočevju, Bled gosti Medvode, Rudar Trbovlje Ivančno Gorico, Radomlje Kolpo, Komenda Ilirijo. Zagorje pa se jutri odpravlja v goste k Britofu


Vodilna Zarica je v prejšnjem krogu opravila tudi z najbližjim zasledovalcem Ivančno Gorico in zdi se, da nikakor ne mislijo popustiti v formi. Danes bodo pred svojimi navijači gostili ekipo Šobec Lesce, ki je v prejšnjem krogu doma visoko izgubila proti sosedom iz Bleda. Tokrat jih čaka še precej težja naloga, Zarica ima namreč sedem zmag po sedmih tekmah, ob tem pa so prejeli le dva zadetka. Zaricina prva zasledovalca sta v tem trenutku Ivančna Gorica in Ilirija, ki imata pet točk manj od Kranjčanov. Ilirija je prijetno presenečenje dosedanjega dela sezone in je v prejšnjem krogu v gosteh presenetljivo gladko premagala Zagorje, danes pa se bodo še enkrat odpravili v goste, tokrat k Komendi. Slednji so prejšnji konec tedna v 92. minuti prišli do zmage proti Radomljam, zdaj pa bodo iskali še tretjo zmago v sezoni proti odlični Iliriji. Ivančna Gorica pa se tokrat odpravlja v goste k Rudarju iz Trbovelj, ki je prejšnji konec tedna zelo srečno slavil v Podzemlju, Ivančani pa so doma klonili proti Zarici, čeprav so odigrali zelo soliden prvi polčas in na odmor odšli celo s prednostjo.

V Radomljah danes gostuje ekipa Kolpe, ki je izgubila dvakrat zaporedoma in močno zdrsnila po lestvici. Prejšnji konec tedna so izgubili proti Trbovljam, čeprav si poraza verjetno niso zaslužili, danes pa jih čaka še za odtenek težja naloga. Radomlje so mlada, hitra ekipa, danes pa bodo imeli v svoji ekipi verjetno tudi kakšnega nogometaša, ki je član prve ekipe, saj je le-ta zaradi reprezentančnega premora ta konec tedna brez tekem. Sava iz Kranja je prejšnji konec tedna prišla šele do svojih prvi točk po tem, ko so doma ugnali soseda iz Britofa, tokrat pa jih čaka gostovanje v Kočevju, ki je doslej na svojem stadionu dobil prav vse tekme. Zadnja današnja tekma bo odigrana na Bledu, kjer gostuje Jezero iz Medvod. Obe ekipi sta v prejšnjem krogu slavili, Bled v gosteh pri Lescah, Medvode pa so doma ugnale Kočevje. Bled se je s prvo zmago malce pobral, tokrat pa bi v primeru zmage pridobili še kakšno mesto na lestvici, Medvode pa bi se ob morebitni zmagi še nekoliko približale vodilni četverici.

Zadnja tekma kroga bo odigrana jutri, ko Britof gosti Zagorje. Slednji bodo veliki favoriti, toda bili so tudi prejšnji teden, a jih je pred njihovimi gledalci nadigrala Ilirija. Gorenjci so zaradi slabše gol razlike od Save trenutno na zadnjem mestu na lestvici in nujno potrebujejo točke, če nočejo tam ostati.

Pari osmega kroga 3. SNL – center
KOČEVJE – SAVA KRANJ
BLED HIRTER – JEZERO MEDVODE
ZARICA KRANJ – ŠOBEC LESCE
RUDAR TRBOVLJE – IVANČNA GORICA
KALCER RADOMLJE B – KOLPA
KOMENDA – ILIRIJA EXTRA-LUX (danes ob 16h)
BRITOF – ZAGORJE (jutri ob 16h)

[author image=”http://www.nzs.si/resources/files/pic/banners/2014/banner_3snl_center_KR.jpg”]3. SNL Center[/author]

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Izidor Kordič
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Cirkulane ostajajo strupene za Bistrico, ki bo 2. SNL lovila z lepo prednostjo

S tekmo v Cirkulanah se je končal jesenski del tudi v vzhodni polovici 3. SNL. Vodilni Bis…