V vikendu, ki je pred nami, se bo v 3. SNL sever odigral že osmi krog. Najbolj zanimivo bi moralo biti v Šmarju pri Jelšah, kjer se bosta udarila soseda na lestvici. Domači, ki so nanizali nekaj uspešnih predstav, pričakujejo Dravograjčane. Oboji bodo tekmo odigrali v popolnih postavah, pričakovati gre dobro in dinamično nogometno predstavo. Medtem bo v Malečniku odigrana tekma med domačim Malečnikom in gosti iz Prevalj. Gostje, ki so z devetimi točkami na osmem mestu, igrajo dober nogomet in tudi točkoven zaostanek za ekipami pri vrhu je zelo majhen. Domačini, ki so na svojem terenu neugoden nasprotnik, gredo v tekmo z željo po novem presenečenju, a so v taboru Korotana prepričani da bodo tri točke odnesli s seboj na Koroško.


Na Ptuj k drugouvrščeni ekipi lige prihajajo nogometaši celjskega Šampiona, ki so v prejšnjem krogu dosegli kar štiri zadetke, a vseeno ostali brez točk. Ptujčani so v dobri formi in v želji ostati neporaženi tudi v tem obračunu. Največja nevarnost za nasprotnike bo nedvomno Niko Tisaj, ki je z desetimi zadetki tudi prvi strelec prvenstva. Na ptujskem Mestnem stadionu se nam obeta zanimiv obračun, pred tekmo pa so v nedvomni prednosti domači nogometaši.

Sedmi Fužinar na domačem igrišču pričakuje predzadnjeuvrščeno ekipo Fosilum Šentjurja. Domači, ki so v zadnjih tekmah nepričakovano izgubljali točke, so pred tekmo z Šentjurčani osredotočeni na to, da vse tri točke ostanejo doma, nedvomno pa računajo tudi na bučno podporo svojih privržencev. V Rogatcu se nam obeta obračun med domačim Mons Claudiusom in AjDAS Lenartom, oboji so v drugi polovici prvenstvene tabele in si želijo polnega izkupička, a vseeno so v rahli prednosti Monsi.

Edini nedeljski obračun bo odigran v Podvincih, kamor prihajajo vodilni Mariborčani. Domačini, ki so kar rahlo presenečenje letošnjega prvenstvo, nazadnje so v gosteh ugnali rogaški Mons, so vsaj na domačih tleh sila težak nasprotnik. Mariborčani želijo ostati pri polnem izkupičku tudi po gostovanju v Podvincih, zagotovo se nam obeta pester dvoboj, prav tako pa  bo tudi tribuna v Podvincih premajhna za  vse privržence obeh ekip.

Tekma med Radljami in ekipo AHA Emmi Slovenska Bistrica, bo odigrana šele 4. novembra, saj se Radeljčani trenutno nahajajo pri južnih sosedih, danes so s 7:1 ugnali nižjeligaša iz Visa.

Pari osmega kroga 3. SNL sever:
MALEČNIK – KOROTAN PREVALJE
ŠMARJE PRI JELŠAH – KOROŠKA DRAVOGRAD
DRAVA PTUJ – ŠAMPION
FUŽINAR – FOSILUM ŠENTJUR
MONS CLAUDIUS – AJDAS LENART (vse v soboto, ob 15:30)
PODVINCI – MARIBOR B (nedelja, ob 15:30)
RADLJE – AHA EMMI BISTRICA (4. novembra, ob 17:00

  • Podcast #12: Dejan Kopasić

    Dejan je nogometni trener, ki se zadnjih nekaj let specializira za video analitiko nogomet…
  • Podcast #11: Pripravljalno obdobje

    V tokratni epizodi Igor in Nace vodiva samostojen pogovor, v katerem deliva svoje poglede,…
  • Bilje na Portovalu do remija

    Na tekmi 18. kroga 2. SNL sta se v Novem mestu pomerila Krka in Bilje. Ekipi, ki v zadnjem…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Cirkulane ostajajo strupene za Bistrico, ki bo 2. SNL lovila z lepo prednostjo

S tekmo v Cirkulanah se je končal jesenski del tudi v vzhodni polovici 3. SNL. Vodilni Bis…