V enajstem krogu se nam obeta dvoboj vodilnih moštev iz prvenstvene razpredelnice. V športnem parku na Taboru bodo nogometaši Maribor B gostili ptujsko Dravo. Mariborčani, ki na svojem terenu še ne poznajo poraza, bodo tudi po tem odigranem krogu poskušali ostati neporaženi. Ptujčani prihajajo v Maribor po presenečenje in z željo približati se na razpredelnici na vsega točko proti vodilni ekipi prvenstva. V nedeljo tako vse poti v Mariboru vodijo v Športni park na Tabor, kjer se nam obeta prava nogometna poslastica.


Že v petek bodo odigrane vse ostale tekme tega kroga, najzanimivejše bi moralo biti prav gotovo v Dravogradu, tam gostujejo nogometaši Fužinarja. Obe ekipi sta z enakim točkovnim izkupičkom pri vrhu razpredelnice, v nobeni od ekip nimajo kaznovanih igralcev, tako da se nam v Športnem centru v Dravogradu obeta pravi praznik nogometa. Nogometaši obeh ekip gredo v dvoboj po zmago, v rahli prednosti so sicer domači nogometaši, a ne pozabimo, da so že imeli nekaj težav na svojem terenu.

Šentjurčani, ki so po dobrih predstavah v zadnjih krogih na zadnji tekmi sicer izgubili, bodo na domačem stadionu gostili presenečenje letošnjega prvenstva, nogometaše Podvincev. Gostujoči trener Ljubec si obeta dobro predstavo svojih varovancev in nove tri točke, katere bi Podvinčane obdržale na visokem tretjem mestu. Domačini, ki imajo svoje načrte, si želijo presenečenja ter novih točk, da se čim prej odlepijo od dna razpredelnice. V Slovensko Bistrico, prihajajo gostje iz Lenarta. Domačim nogometašem je v prejšnjem krogu uspelo prvič zmagati. Sebi in svojim navijačem pa želijo dokazati, da se forma dviguje in gredo v dvoboj sproščeni z željo, da tri točke ostanejo doma. Gostje so v zadnjih krogih pokazali solidno formo, nanizali nekaj točk, prihajajo v Slovensko Bistrico brez dveh igralcev, ki sta kaznovana (Burian in Ploj). Vendar se gostovanja v Slovenski Bistrici ne bojijo in želijo nadaljevati z zbiranjem točk v letošnjem prvenstvu.

Na stadionu Olimp v Celju se obeta dvoboj med domačo ekipo Šampiona in gosti iz Rogatca. Gostje prihajajo v Celje rahlo oslabljeni, saj je kaznovan Kitak in z slabo popotnico iz prejšnjega kroga, ko jih je ugnala ekipa AHA Emmi Bistrice. Prav tako kot gostje so tudi domačini v prejšnjem dvoboju z Fužinarjem ostali brez točk, a so v zadnjem času v dobri formi, tako da so v dvoboju z Rogatčani v rahli prednosti. Nogometaši Malečnika na svojem terenu pričakujejo neugodno ekipo Šmarja pri Jelšah. Oboji so v prejšnjem krogu klonili in želijo popraviti vtis, vendar glede na prikazano v zadnjih dvobojih so v boljšem položaju gostje, kateri prihajajo v Malečnik oslabljenji, saj je kaznovan Mauher. Želja obeh taborov so nove točke.

Zadnji petkov dvoboj bo odigran v Športnem parku Ugasle peči na Prevaljah, kjer tamkajšnja ekipa Korotana gosti nogometaše Radelj ob Dravi. Prevaljčanom v prejšnjem krogu ni uspelo presenetiti na Ptuju in želijo na domačem terenu vpisati nove tri točke proti neugodnim Radeljčanom. Gostje so v prejšnjem krogu odščipnili točko Dravograjčanom, so v dobri formi in prihajajo na Prevalje po presenečenje. Obeta se zanimiv dvoboj v katerem so možni prav vsi rezultati. Obetajo se tudi dodobra napolnjene tribune in glasna podpora s obeh strani.

Pari 11. kroga 3. SNL sever:
FOSILUM ŠENTJUR – PODVINCI
AHA EMMI BISTRICA – AJDAS LENART
ŠAMPION – MONS CLAUDIUS
KOROŠKA DRAVOGRAD – FUŽINAR
MALEČNIK – ŠMARJE PRI JELŠAH (petek, 31.10 ob 14. uri)
KOROTAN PREVALJE – RADLJE (petek, 31.10 ob 16. uri)
MARIBOR B – DRAVA PTUJ (nedelja, 02.11 ob 14. uri)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Tolminci do prve zmage na novi tribuni

Nogometaši Tolmina so po dveh remijih vendarle vknjižili prvo spomladansko zmago. Tolminci…