Tudi na vzhodnem delu Slovenije se ta vikend prične tekmovanje v 3. SNL vzhod. V Lanski sezoni so eno izmed največjih presenečenj pripravili v Polani, saj so prvenstvo zaključili tik pod vrhom, in na 26 tekmah, kar 18 krat slavili, trikrat remizirali, ob tem pa petkrat priznali premoč nasprotnim ekipam.


Nogometaši Polane, ki so v lanski sezoni bili najučinkovitejše moštvo v 3. SNL vzhod, so v lanski sezoni nasprotne vratarje premagali kar 73 krat. V letošnji sezoni, pa si kot v lanski v Veliki Polani želijo borbe za sam vrh prvenstvene lestvice.

V vodstvo kluba so s pripravami na novo sezono zadovoljni, saj so priprave potekale po načrtih in željah. Nekaj težav imajo v Veliki Polani le s poškodbami. Kot v vseh sredinah bo tudi v Polani nekaj novih obrazov, okrepilo jih je šest igralcev: Luka Car, Marcel Horvat, Aleksander Horvat, Sašo Recek, Andrej Lotrič in Žugelj Andrej medtem ko so si novi klub poiskali štirje: Rok Žalik,Samo Žalik, Mitja Šemen in Sebastijan Jeranović. 

Polano čaka v že uvodoma zahtevna preizkušnja proti ekipi Ljutomera. Kot poudarjajo v klubu, glede na to da igrajo doma pred svojimi navijači jih zanimajo samo tri točke.           

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
  • Luka Žinko v Grosuplje

    Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz …
  • Čeh zapušča klop Podvincev

    Kot je na svojem Facebook profilu sporočil Aleš Čeh, je po treh sezonah in pol konec njego…
  • Šmarje v pomlad z novim trenerjem

    Številni slovenski klubi so ali bodo ta mesec pričeli s pripravami na drugi del sezone. Ta…
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Luka Žinko v Grosuplje

Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz …