Po tedenskem premoru zaradi padavin se na sceno vrača 3.SNL zahod. Osrednji tekmi tega kroga bosta v Izoli in Ajdovščini, kjer vodilni moštvi čaka težka naloga. Na izolski mestni stadion prihajajo Bilje, ki so poskrbele za največje presenečenje dosedanjega dela prvenstva, ko so tokratnega tekmeca doma porazili s šokantnih 7:0. Malo verjetno je, da se kaj takega lahko pripeti ponovno, saj se zdi, da je Biljencem od takrat nekoliko padla forma, za povrh pa tudi v gosteh igrajo malce slabše kot doma, zato se tokrat obeta izenačena tekma. Moštvo Aljoše Čotarja si gotovo želi maščevanja za omenjeno sramoto, poleg tega pa tudi potrebuje točke, saj še vedno zaostaja eno za Ajdovci.


Slednji bodo tokrat gostili Tabor, kjer bi po pogledu na lestvico morali imeti lahko delo, a Kraševci niso naivna ekipa in verjetno v resnici sodijo nekoliko višje. To bodo skušali dokazati tudi v mestu burje, kjer proti Škuolu doslej sicer še niso slavili. Trener Igor Bole bo skušal biti s svojimi varovanci uspešnejši od predhodnika, saj so prvo tekmo v Sežani gladko dobili gostje. Zanimivo bo še v Ilirski Bistrici, kjer bo na precej uničenem igrišču Tabor skušal koliko toliko obdržati stik z vodilnima. Tudi pesjanov kljub razliki v točkam ne čaka nič kaj lahka naloga.

Cerkničani bodo na umetni travi stadiona pod obzidjem naskakovali novo zmago in čim več golov, Adria pa se bo v sosedskem goriškem obračunu srečala z Brdi.

RAZPORED 13. KROGA 3. SLOVENSKE NOGOMETNE LIGE ZAHOD
ILIRSKA BISTRICA – JADRAN DEKANI
PORTOROŽ PIRAN – CERKNICA
AJDOVŠČINA ŠKOU – TABOR SEŽANA
ADRIA – BRDA
IZOLA – BILJE (sobota, 15.11 ob 14. uri)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Dravinja po treh tednih priprav

Jesenski prvaki vzhodne skupine naše tretje lige, so zaključili tretji teden priprav na dr…