Vodilna Ajdovščina Škou se je tokrat odpravila v bližje Bilje, kjer so domači računali na morebitno presenečenje in približanje vrhu. Toda pod novim vodstvom so črno-beli doživeli še drugi spomladanski poraz in verjetno se jim bo še kolcalo po Mulahmetoviću. Kakorkoli, danes so bili Ajdovci boljši, prvi gol je dosegel Petrovčič, še pred koncem polčasa pa je zmago potrdil povratnik Kadrija. Domači so prek srečnega avtogola v izdihljajih poskrbeli zgolj za kozmetični popravek izida.


Prepričljiv je bil tudi Jadran, ki se pri skromni Vipavi ni dal presenetiti. Pesjani so tekmo odločili že po pol ure, zadel je Pirjevec. Do zmage je prišla tudi favorizirana Izola, ki je v Kolenu pred maloštevilno publiko Cerknici zabila dvakrat in tekmo suvereno rešila v svojo korist. Za ribiče sta zadela Vidaković in Podgajski, Izola pa je skočila v zgornjo polovico lestvice.

Na stadionu Rajka Štolfe si je tekmo domačega Tabora in gostujoče Adrie prišlo ogledat nekaj deset ljudi, videli pa so zmago gostov. Ti v nadaljevanju prvenstva igrajo kot prerojeni, tudi tokrat pa je zadetek dosegel novinec Wilson Theodore. Ilirska Bistrica pa je v Brdih izenačila tik pred koncem in osvojila veliko točko v boju za obstanek.

Rezultati 16. kroga 3. SNL zahod:
BILJE 1:2 AJDOVŠČINA ŠKOU
Tomažič (86/ag); Petrovičč (21), Kadrija (43)
TABOR SEŽANA 1:2 ADRIA MIREN
Črgan (57); Wilson (40), Humar (73)
CERKNICA 0:2 IZOLA
Vidaković (21), Podgajski (50)
FAMA VIPAVA 0:1 JADRAN DEKANI
Prijevec (34)
BRDA 1:1 ILIRSKA BISTRICA
Krasniqi (64); Begić (85)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanja drugoligaša s petardama do treh točk, Dravograd do prve točke

Osmi krog vzhodne tretjeligaške lige, je v prvem koncu tedna meseca oktobra je prinesel 25…