Koprčani so včeraj z nestrpnostjo čakali novice iz Tolmina, saj bi v primeru remija ali poraza domačih že osvojili naslov. Toda Tolminci jim tega veselja še niso dopustili ,saj so Adrio premagali z neobičajnim izidom 6:4. Tekma je bila dokaj zanimiva, domači so po uri igre vodili s 4:1, a se Mirenci niso predali in so prek Debenjaka hitro znižali na 4:3. V zadnje pol ure pa sta Perše in Šturm poskrbela za višjo prednost in točke so ostale doma. Omeniti velja, da je Šturm dosegel kar štiri gole.


Koper bo moral torej kljub zmagi s 5:0 počakati še (vsaj) en teden. Rumeni so tokrat nadigrali Plamo, zadeli so Hadžić, Sačer in Baša, ki je dosegel hat-trick. Precej bolj izenačena je bila tekma v mestu burje, kjer je Primorje z 1:0 ugnalo Vipavo. Domači so imeli ob tem še nekaj lepih priložnosti in enajstmetrovko, a so jo zastreljali, kar pa se jim na koncu ni maščevalo.

Zadnji Jadran je imel priložnost, da se približa Plami, a je ni izkoristil. V Krvavem potoku so namreč po golih Gavrića slavili gostje iz Izole in Jadranaši se lahko že počasi pričnejo pripravljati na tekmovanje v EPNL. Ko smo pri EPNL, omenimo še, da je naslov tam že osvojil NŠ Ankaran, ki se bo tako v kvalifikacijah pomeril za nastop v 3. SNL.

KOPER 5:0 PLAMA

Baša 44, 63/pen, 67, Hadžić 57, Sačer 78

TOLMIN 6:4 ADRIA

Kumer 14, Šturm 14, 28, 61, 85, Perše 75; Debenjak 47, 63, 73, Umek

PRIMORJE 1:0 VIPAVA

Kadrija 43

JADRAN (HK) 1:2 IZOLA

Dujmovič 83; Gavrić 31, 39

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …