V Lendavi je v tamkajšnjem tretjeligaškem klubu precej razburljivo. Vladimir Vlaškalić, ki je moštvo vodil v jesenskem delu sezone, je s klubom sporazumno prekinil pogodbo. Razlog za to bi lahko tičal tudi v slabših rezultatih ob koncu jesenskega dela, a uradne razlage iz kluba niso podali. Na njegovo mesto bo sedel Štefan Šavel, ki je v preteklosti vodil Grad, Odrance in Čardo. Lendavo oziroma lendavski klub pa že pozna, saj je nekoč kot igralec branil barve lendavskega kluba.


Tudi v igralskem kadru se je po odhodu Valentića, Polareczkega in Karlovčeca zgodil še odhod Šimonke, ki je bil v Nafto posojen s strani Mostja. Sta se pa zato klubu pridružila madžarski napadalec Adrián Péntek, ki je nastopal za nekatere madžarske drugoligaške klube, nazadnje pa je igral za ekipo Gaberja. Iz nižjeligaškega Graničarja pa se je Nafti 1903 pridružil še Igor Kleiderman. Klub se z nekaterimi igralci še vedno dogovarja o podpisu pogodb, največja želja pa je vsekakor okrepitev na mestu vratarja, čemur po odhodu hrvaškega čuvaja mreže Valentića v klubu dajejo največjo prioriteto.

Ob pomoči navijačev, ki s prostovoljnimi prispevki zbirajo sredstva za ohranitev delovanja kluba, se na tej strani premika tudi znotraj vodstva kluba. Na vidiku naj bi bilo kar nekaj potencialnih sponzorjev, a bodo morali navijači na konkretna imena počakati še nekaj časa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Navijači Izole NZS očitajo laži in zavajanje ter tudi dvojne kriterije

Incident na derbiju 21. kroga državnega prvenstva med Muro in Mariborom počasi dobiva razp…