Najzanimivejša tekma 3. kroga bo odigrana v Beltincih, kamor v goste prihaja ekipa Nafte iz Lendave. Nekdanja prvoligaša se bosta pomerila v nedeljo na beltinskem stadionu. Prav tako si bodo lahko Prekmurci ogledali še dva obračuna in sicer med ekipama Rakičana in Odrancev ter Grada in Tromejnika, ki se bosta udarila v goričkem derbiju.


V soboto bodo odigrane tri tekme. Edina ekipa, ki še ni podarila nobene točke svojemu nasprotniku, ptujska Drava, pričakuje goste iz Slovenske Bistrice. Slednji še niso okusili slasti zmage, a tudi ne grenkobe poraza. Trenutno se nahajajo na 8. mestu z dvema neodločenima izidoma. Dravinja, ki je na lestvici takoj za Dravo, na svojem terenu pričakuje ekipo Ljutomera, ki je v prejšnjem krogu prišel do prve točke letos. Med seboj se bosta tako pomerila nekdanja prvoligaška igralca, sedaj na trenerskih klopeh, Sešlar ter Zemljič. Močno okrepljena ekipa Malečnika bo prav tako na domačem igrišču iskala nove tri točke proti ekipi Fosilum iz Šentjurja.

Prva nedeljska tekma bo odigrana v Rakičanu. Pričetek tekme bo že zjutraj ob 10.30, v goste pa prihaja ekipa Odrancev, ki po odhodu nekaterih ključnih igralcev še ni našla prave forme. Čarda, ki se nahaja na predzadnjem mestu, pričakuje goste iz Šmarja pri Jelšah. V nedeljo bosta odigrani še dve zanimivi srečanji. V beltinskem športnem parku bodo gostovali gostje iz Lendave. Tekma bo polna navijaških čustev, saj je svoj prihod v večjem številu napovedala lendavska navijaška skupina Gorgone. Na tekmi v Beltincih bo tako vroče na in ob igrišču. Na drugem koncu Prekmurja, točneje na Goričkem, bo prav tako zelo pestro. Gorički »el-clasico«, kot to tekmo imenujejo domačini, bo potekal med Gradom in Tromejnikom. Obe ekipi sta visoko na lestvici. Domačini bodo branili tretje mesto, gostje pa bodo skušali odščipniti kakšno točko. Ljubitelji nogometa na vzhodni strani Slovenije bodo tako ta vikend prišli na svoj račun in si lahko ogledali kar nekaj vročih dvobojev.

3. krog 3. SNL vzhod
Petek, 07.09. ob 17. uri
DRAVA PTUJ – AHA EMMI BISTRICA

Sobota, 07.09. ob 17. uri
DRAVINJA KOSTROJ – AVTO RAJH LJUTOMER
MALEČNIK – FOSILUM ŠENTJUR

Nedelja, 08.09 ob 10.30
RAKIČAN – ODRANCI

Nedelja, 08.09 ob 17. uri
AVTO ŠKAFAR BELTINCI – NAFTA 1903
ČARDA MARTJANCI – ŠMARJE PRI JELŠAH
GRAD – TROMEJNIK G-SUKIČ

Povezava do lestvice

[author ]3. liga vzhod[/author]

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

FOTO: Krčani napolnili mrežo Dobrovc

Uvod v 17. krog vzhodne skupine 3. SNL je pripadel nogometašem Krškega, ki so dodobra napo…