Najzanimivejša tekma tega kroga bo vsekakor potekala v Lendavi. V večernem terminu, točneje ob 20. uri, bosta pod reflektorji lendavskega stadiona odigrali tekmo ekipi domače Nafte 1903 in gostov iz Beltinec. Pri domačih bo zaradi kazni v zadnji vrsti manjkal Karlovčec, v ekipi Avto Škafar Beltinec pa bosta počivala Horvat in Virag.


V soboto bodo popoldan odigrane še štiri tekme. V Ljutomer prihaja ekipa Dravinje, obe ekipi sta na zadnjih tekma dosegli zgolj točko. Prleki so remizirali na gostovanju v Malečniku, Dravinja na domačem igrišču proti Nafti 1903. V vrstah gostov bo manjkal Čander, zaradi rdečega kartona na zadnjem srečanju. Šmarja bo na domačem igrišču gostilo Čardo, ki počasi nadgrajuje svoje igre, kar se kaže tudi v rezultatskem smislu. Zadnji na lestvici so v zadnjem krogu premagali Tromejnik. Aha Emmi Bistrica, bo brez kaznovanega Daniloviča, gostila ptujsko Dravo. Slednji držijo stik z vodilno Dravinjo in proti predzadnji ekipi večjih težav ne bi smeli imeti za osvojitev novih treh točk. Zadnja sobotna popoldanska tekma bo odigrana v Šentjurju, kamor prihaja ekipa Malečnika. Manjkala bosta Bolko (Fosilum Šentjur) in Dvoršak Špehar (Malečnik).

V nedeljo bosta odigrani še dve srečanji in sicer na Kuzmi in v Odrancih. Na Kuzmi bo odigran gorički “el classico“, saj v goste prihaja ekipa Grada. Srečanje bo še bolj napeto, saj sta med ekipama zgolj dve točki razlike. Pri gostih pa bo še manjkal Krpič, zaradi dosežene kvote rumenih kartonov. V Odrance potuje ekipa Rakičana. Tudi med tema dvema ekipa sta zgolj dve točki razlike, a sta obe ekipi na lestvici zelo visoko, takoj za vodilnima moštvoma. Nedeljski tekmi bosta za gledalce vsekakor prava paša za oči, za igralce pa boj za čim boljša mesta.

Pari 16. kroga 3. SNL vzhod:
AVTO RAJH LJUTOMER – DRAVINJA KOSTROJ
ŠMARJE PRI JELŠAH – ČARDA MARTJANCI
AHA EMMI BISTRICA – DRAVA PTUJ
FOSILUM ŠENTJUR – MALEČNIK (sobota ob 16:00)
NAFTA 1903 – AVTO ŠKAFAR BELTINCI (sobota ob 20:00)
TROMEJNIK G-SUKIČ – GRAD
ODRANCI – RAKIČAN (nedelja ob 16:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

FOTO: Ptujska najstnika potopila Dravinjo

Na umetni zelenici stadiona v Slovenskih Konjicah je Dravinja prvič po petih krogih igrišč…