V sobotnem zgodnjem popoldnevu bodo odigrane štiri tekme 11. kroga 3. Slovenske nogometne lige. Na Ptuj prihaja ekipa iz Prlekije, ki pod vodstvom trenerja Zemljiča dosega dobre rezultate in prikazuje odlične igre. Pri gostih bo manjkal kaznovani Habjanič, medtem ko bo imel trener Drave, Fridl, na voljo vse igralce. Tretjeuvrščeni Malečnik, brez kaznovanega Cesarja, pričakuje zadnjo Čardo. Po videnem v prejšnjih krogih, bi morale vse tri točke ostati doma. Ekipa Šentjurja bo po debaklu v prejšnjem krogu, nove točke iskala proti ekipi Beltincev. Tudi slednji so v zadnji tekmi izgubili proti ekipi Malečnika. V domačih vrstah bo manjkal Tuhtar, v gostujočih pa Kerec in Maučec. Še eno srečanje bo odigrano v Slovenski Bistrici. V goste namreč prihaja lendavska Nafta 1903, brez enega ključnih igralcev mlade ekipe, branilca Gerencsérja.


V nedeljo dopoldan se bosta v Rakičanu pomerili dve prekmurski ekipi. V goste prihaja ekipa Grada, ki je v zadnji tekmi igrala neodločeno z ekipo Drave. V popoldanskem terminu bosta odigrani še dve tekmi. V Odrance prihaja vodilna ekipa prvenstva. Domačini se jim bodo zoperstavili brez kaznovanega Žerdina, a tudi na drugi strani bo zaradi kazni rdečih kartonov, tekmo izpustil Černec. Na Kuzmi pa se bosta udarila še domači Tromejnik in Šmarje pri Jelšah.

Naj omenimo še, da bosta do konca jesenskega dela odigrana še dva kroga. Dravinja Kostoj ima pred ptujsko Dravo tri točke prednosti in vse kaže, da bodo osvojili naslov jesenskih prvakov.

Tekme 11. kroga 3. SNL vzhod
Sobota, 02.11.2013 ob 14. uri
DRAVA PTUJ – AVTO RAJH LJUTOMER
MALEČNIK – ČARDA MARTJANCI
FOSILUM ŠENTJUR – AVTO ŠKAFAR BELTINCI
AHA EMMI BISTRICA – NAFTA 1903

Nedelja, 03.11.2013 ob 10.30
RAKIČAN – GRAD

Nedelja, 03.11.2013 ob 14. uri
ODRANCI – DRAVINJA KOSTROJ
TROMEJNIK G-SUKIČ – ŠMARJE PRI JELŠAH

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Drava v lov na 2. SNL s povratnikom na klopi, spremembe tudi znotraj kluba

Ptujsko Dravo bo v boju za vrnitev med slovenske drugoligaše spomladi s klopi vodil Jura A…