Ekipa iz Kuzme bo gostovala pri letošnjem presenečenju prvenstva, Ljutomeru. Četa Boštjana Zemljiča je zmagala kar petkrat in drži visoko tretje mesto. Na srečanju bosta manjkala dva igralca in sicer pri domačinih je to Kocuvan, pri gostih pa Grah. V tem krogu bo ponovno tudi dvoboj dna lestvice. Šmarjani namreč pričakujejo predzadnjo ekipo Aha Emmi Bistrice. Vodilna Dravinja bo gostila Fosilum iz Šentjurja, ki je na zadnji tekmi senzacionalno premagala Lendavčane.


Ob 17. uri se bosta v lendavskem Športnem parku pomerili ekipi Nafte 1903 in Odrancev. Slednji so z nekaj odličnimi igrami prišli na četrto mesto. Točkovna razlika med kluboma je le točka, srečanje pa bo zaradi kazni izpustil Žerdin.

V nedeljo se bodo tekme zaradi premika ure na zimski čas začele ob 14. uri. V Beltincih se bosta udarila soseda na lestvici, Beltinci in Malečnik. Pri domačinih bo manjkal Virag. K zadnjeuvrščeni ekipi Čarde prihaja ekipa Rakičana, sicer brez kaznovanih Bencaka in Žeksa. Ptujska Drava pa bo nove tri točke iskala v Gradu.

10. krog 3. SNL vzhod
Sobota, 26.10.2013 ob 15. uri
AVTO RAJH LJUTOMER – TROMEJNIK G-SUKIČ
ŠMARJE PRI JELŠAH – AHA EMMI BISTRICA
DRAVINJA KOSTROJ – FOSILUM ŠENTJUR

Ob 17. uri
NAFTA 1903 – ODRANCI

Nedelja, 27.10.2013 ob 14. uri
AVTO ŠKAFAR BELTINCI – MALEČNIK
ČARDA MARTJANCI – RAKIČAN
GRAD – DRAVA PTUJ

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Prekmurje ponovno s tretjeligašem, ob Čardi v 3. SNL tudi Starše

Dodatne kvalifikacije za uvrstitev v vzhodno skupino 3. SNL so uspešno prestali nogometaši…