Danes ob 17. uri je bila odigrana še zadnja zaostala tekma 20. kroga 3. slovenske nogometne lige. Ekipa Odrancev je gostovala v Slovenski Bistrici, kjer so potrdili svojo odlično formo in se zavihteli na tretje mesto prvenstvene lestvice.


Gostje so v vodstvo prišli že v 10. minuti srečanja, ko je zadel Žerdin. Prekmurci so nato igro umirili, a vseeno vršili pritisk na domača vrata. Tudi domačini so poskušali, a v prvem delu srečanja rezultata niso uspeli obrniti sebi v prid. So pa zato do izenačenja in tudi vodstva na tekmi prišli v drugem delu. Rezultat je izenačil Jelenko v 73. minuti, kakšnih osem minut kasneje pa je domačine v vodstvo popeljal Trunkl. Po zaostanku so gostje pošteno pritisnili na plin in v 85. minuti rezultat spet izenačili. To jim je vlilo samozavesti in dodaten pritisk je prinesel še en gol v mreži gostov. Zadel je Gostan in tako Prekmurcem zagotovil nove tri točke. Odranci so se na lestvici tudi točkovno izenačili z Rakičanom, a so zaradi boljše gol razlike pred svojimi prekmurskimi tekmeci.

Nogometaši Odrancev pa so včeraj poskrbeli še za dobrodelno potezo, saj so za prebivalce Bosne in Hercegovine, Hrvaške in Srbije zbrali in donirali 350 evrov. Bravo za potezo!

ZAOSTALA TEKMA 20. KROGA 3. SNL VZHOD
AHA EMMI BISTRICA – ODRANCI 2:3 (0:1)
50; Jelenko (73.), Trunkl (80.); Žerdin (10.), Tompa (85.), Gostan (88.).

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Cirkulane ostajajo strupene za Bistrico, ki bo 2. SNL lovila z lepo prednostjo

S tekmo v Cirkulanah se je končal jesenski del tudi v vzhodni polovici 3. SNL. Vodilni Bis…