Tretjeligaši bodo že ta vikend nadaljevali z prvenstvom. Najbolj zanimivo srečanje bo se odvijalo v Odrancih, kjer domačini pričakujejo nekdanji prvoligaški klub iz Ptuja. Tekma bo odigrana v nedeljo, kakor tudi Tromejnik in Čarda. Ostale tekme bodo odigrane že v soboto.


Odranci so v prvem krogu v gosteh izgubili proti Gradu, medtem ko so Ptujčani prepričljivo ugnali Šentjur na domačem terenu. Med tednom je ekipo iz Ptuja okrepil Naser Kajtazi, nekdanji igralec Nafte in Kopra. V nedeljskem obračunu se bosta pomerili še ekipi Tromejnika in Čarde. Goričanci so v prvem krogu izgubili proti letos še močnejšim Beltincem, medtem ko je Čarda remizirala s Bistrico.

Ostale tekme bodo odigrane v soboto. V Ljutomeru prihaja okrepljena ekipa Malečnika, ki v letošnji sezoni cilja visoko. Slednji so se namreč v prestopnem roku poleg Filekoviča okrepili še z nekdanjim igralcem Rudarja Sebastjanom Berkom. V Slovensko Bistrico odhajajo igralci Grada, ki so v prvem krogu presenetljivo na domačem terenu ugnali Odrance. Favoriti za naslov Beltinci se bodo pomerili s Šmarjem, ki je na prvi tekmi izgubilo z Dravinjo. Slednji bodo tri točke skušali dobiti proti ekipi Nafte 1903, ki je pred sezono doživela precejšen osip ključnih igralcev, a dobila prvo tekmo proti Ljutomeru. Lendavčani bodo nastopili brez poškodovanega Dome, ki je na prvi tekmi hudo padel in je bil medtem tudi že operiran.

2. krog 3. SNL vzhod
Sobota, 31.08 ob 17. uri
AVTO RAJH LJUTOMER – MALEČNIK
FOSILUM ŠENTJUR – RAKIČAN
AHA EMMI BISTRICA – GRAD
ŠMARJE PRI JELŠAH – AVTO ŠKAFAR BELTINCI
NAFTA 1903 – DRAVINJA KOSTROJ

Nedelja, 01.09 ob 17. uri
ODRANCI – DRAVA PTUJ
TROMEJNIK G-SUKIČ – ČARDA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Drava v lov na 2. SNL s povratnikom na klopi, spremembe tudi znotraj kluba

Ptujsko Dravo bo v boju za vrnitev med slovenske drugoligaše spomladi s klopi vodil Jura A…