Tudi v 3. SNL vzhod se prvenstvo počasi preveša v končnico letošnje izvedbe tekmovanja. Trenutno najbolje kaže Nafti 1903, ki ima pred Odranci in Muro pet točk prednosti. V prazničnem tednu bodo nogometaši odigrali dva kroga. V sredo jih čaka 21. krog, medtem ko bodo za vikend odigrane še tekme 22. kroga.


Vse tekme 21. kroga bodo na sporedu v sredo, ob 17. uri. V Rakičanu se bodo gostitelji pomerili z Ljutomerčani, ki so v soboto na domačem igrišču ugnali Turnišče, Rakičan pa se je v tekmi z Gradom razšel brez zmagovalca. Prav Grad bo prav tako na domačem terenu gostil Čardo, ki zaključuje zgornji del prvenstvene lestvice. Grad se še vedno nahaja na predzadnjem mestu, a zaostanek za Bogojino znaša zgolj dve točki. Hotiza po zmagi v Beltincih in precejšnji meri samozavesti tokrat gosti Tromejnik. Hotižani spomladi nizajo dobre igre in se vztrajno dvigujejo po lestvici. Čeprav je konec jesenskega dela kazalo, da se bodo spomladi borili za obstanek, je slika po odličnem nizu rezultatov popolnoma drugačna.

Vodilna četverica tokrat ne bi smela imeti večjih težav. Na soboški Fazaneriji domača Mura pričakuje Turnišča, ki je sicer pred tedni že presenetilo Lendavčane. Domači so po trenerski zamenjavi tekmo v Kuzmi odigrali precej bolje in so se po dveh spodrsljajih v prekmurskih derbijih veselili nove in izredno pomembne zmage. Odranci, ki v spomladanskem delu prvenstva še niso oddali niti točke, na svojem igrišču pričakujejo ekipo Polane, ki je po slabšem vstopu v nadaljevanje in prihodu Slobodana Đurića premagala zadnje Križevce. Prav ti tokrat pričakujejo vodilno Nafto 1903, ki je v zadnjih treh krogih dosegla kar 13 zadetkov. V Bogojini se bosta še pomerila domača Bogojina in gostje z Beltincev.

Pari 21. kroga 3. SNL vzhod
RAKIČAN – AVTO RAJH LJUTOMER
GRAD – ČARDA MARTJANCI
ODRANCI – POLANA
ŠD NK KRIŽEVCI – NAFTA 1903
GMT BOGOJINA – LUŠT BELTINCI
HOTIZA – TROMEJNIK G-SUKIČ
NŠ MURA – TURNIŠČE (vse tekme v sredo ob 17. uri)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljša strelca Dobrovc bosta počivala vse do aprila

Znan je epilog medsebojnega obračunavanja Adriana Bloudka in Nicka Hanika Horvata, ki je z…