V sredo so vodilna moštva 3. SNL vzhod zabeležila pomembne zmage v boju na najvišja mesta. Že ta vikend pa bodo odigrane tekme 22. kroga, najzanimivejše srečanje bo na sporedu v Lendavi, kamor po osmih zaporednih zmagah prihajajo Odranci.


Še pred večerno tekmo v Lendavi bosta v soboto odigrani tekmi v Turnišču in Ljutomeru. Turniščani na svojem terenu pričakujejo razigrano Hotizo, ki je spomladi izgubila zgolj proti Nafti 1903. Turnišče je v preteklem krogu doživelo hladen tuš v Fazaneriji, saj so Sobočani po festivalu zadetkov v končnici srečanja zadeli kar sedemkrat. Črno-beli se v soboto odpravljajo na gostovanje v Ljutomer, ki pa se v preteklem krogu ni ravno proslavil. Prleki so izgubili srečanje v Rakičanu, kjer so bili domačini boljši z zadetkom Rajnarja.

Najzanimivejše srečanje tokratnega kroga bo zagotovo odigrano pod lendavskimi griči. K vodilnemu moštvu prihaja tretja ekipa prvenstva. Odrančani se lahko pohvalijo s spoštovanja vredno serijo, saj spomladi še niso oddali točke, nanizali so že osem zaporednih zmag. Lendavčani po menjavi trenerja, ko je na klop sedel Fridl, beležijo odlične rezultate in visoke zmage, zato lahko v Lendavi pričakujemo nogometno poslastico. Za Odrance bo obračun z Nafto ura in pol resnice, saj strateg Bojan Jančar, ki je po zmagi nad Polano spregovoril tudi za SNPortal, pogreša čedalje daljši seznam poškodovanih nogometašev, za nameček pa bo tekmo zaradi prepovedi igranja izpustil tudi David Copot.

V nedeljo bodo odigrane še preostala štiri srečanja. Četrtouvrščeni Beltinci bodo na domačem stadionu odigrali srečanje proti Križevcem, ki so trdno zasidrani na zadnjem mestu. V Kuzmi se bosta pomerila Tromejnik ter Bogojina, ki sta v 21. krogu zabeležila nova poraza. V Polano, kjer po prihodu Đuriča kažejo boljše igre, prihaja Grad. Polana je nesrečno v Odrancih nesrečno izgubila v zadnjih minutah srečanja, Grad je remiziral s Čardo. Prav v Martjancih bo v nedeljo odigrano še eno srečanje 22. kroga, v goste prihaja Rakičan.

Pari 22. kroga 3. SNL vzhod
TURNIŠČE – HOTIZA
AVTO RAJH LJUTOMER – NŠ MURA (obe v soboto, ob 17. uri)
NAFTA 1903 – ODRANCI (v soboto, ob 19. uri)
TROMEJNIK G-SUKIČ – BOGOJINA
LUŠT BELTINCI – ŠD NK KRIŽEVCI
POLANA – GRAD
ČARDA MARTJANCI – RAKIČAN (vse v nedeljo, ob 17. uri)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najboljša strelca Dobrovc bosta počivala vse do aprila

Znan je epilog medsebojnega obračunavanja Adriana Bloudka in Nicka Hanika Horvata, ki je z…