Tokrat se bodo na vzhodu med seboj pomerila vodilna moštva tretje slovenske nogometne lige. Vse tekme osmega kroga bodo odigrane v nedeljo, prva bo v Rakičanu ob 10.30. K vodilnemu moštvu lige prihaja druga ekipa prvenstva, ekipa Tromejnika. Gostje bodo nastopili brez Senekoviča, ki bo odslužil kazen rumenih kartonov. Nobena izmed tokratnih nasprotnikov še ni izgubila.


Ob 14. uri bo v Črenšovcih, kjer bodo tekmo gostili Odranci, prav tako zelo zanimivo srečanje. Domači bodo brez dveh kaznovanih igralcev, Matjašeca in Raduhe, ki sta v prejšnjem krogu prejela rdeča kartona na gostovanju v Kuzmi, gostili ekipo Mure. Pomlajeno moštvo iz Murske Sobote bo vsekakor želelo dokazati svojo moč in talent ter zmagati na tako pomembnem srečanju. Preostale tekme bodo odigrane ob 15.30, med njimi tudi v Martjancih kamor prihajajo Bakovci. Obe ekipi se nahajata v spodnji polovici prvenstvene razpredelnice in tudi ta dvoboj bo odločilnega pomena za eno ali drugo ekipo.

V Gradu pa bo tokrat dvoboj tretje in četrte ekipe prvenstva. Med seboj se bosta pomerila domači Grad in Nafta 1903. Grad bo nastopil v popolni postavi, medtem ko imajo Lendavčani nekaj težav s sestavo prve enajsterice. V Beltincih tokrat gostuje ekipa Črenšovec, ki letos še ni okusila slasti zmage, na svojem kontu pa ima zgolj eno točko. Boljše kaže Beltinčanom, ki iz kroga v krog dvigujejo formo in na terenu kažejo dobre igre. Gostje bodo nastopili brez dveh nogometašev, Gaborja in Törnarja. V Turnišče prihajajo Prleki, ki so glavni favorit tokratnega srečanja. Čeprav imajo tudi domačini svoje načrte, kako dobiti eno ali pa celo osvojiti vse tri točke proti tokratnim nasprotnikom. V zadnjem dvoboju osmega kroga pa se bosta pomerila Bistrica in Serdica.

RAZPORED TEKEM 8. KROGA TRETJE SLOVENSKE NOGOMETNE LIGE VZHOD
RAKIČAN – TROMEJNIK G-SUKIČ (nedelja, 12.10.2014 ob 10.30)
ODRANCI – NŠ MURA (nedelja, 12.10.2014 ob 14.00, igra se v Črenšovcih)
ČARDA – ŠNK BAKOVCI
GRAD – NAFTA 1903
ND LUŠT BELTINCI – ČRENŠOVCI
TURNIŠČE – AVTO RAJH LJUTOMER
BISTRICA – SERDICA KL.ŠINKO (nedelja, 12.10.2014 ob 15.30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Cirkulane ostajajo strupene za Bistrico, ki bo 2. SNL lovila z lepo prednostjo

S tekmo v Cirkulanah se je končal jesenski del tudi v vzhodni polovici 3. SNL. Vodilni Bis…