Po manjših presenečenjih in zmanjšanju zaostanka Drave za vodilno Dravinjo na zgolj dve točki, je ta vikend na vrsti že 17. krog 3. SNL vzhod.


V soboto se bodo tekme odvijale v Šenčurju, Malečniku in na Ptuju. V Šentjur prihaja ekipa Ljutomera, ki je na zadnji tekmi malce presenetljivo remizirala z vodilno ekipo Dravinje. Malečnik bo po porazu proti Šentjurja gostil ekipo Odrancev, ki so v prejšnjem krogu prav tako izgubili, tri točke je iz gostovanja odnesel Rakičan. Drugouvrščena Drava pa bo nove točke iskala proti nepredvidljivi ekipi Tromejnika.

V nedeljo bodo odigrana še preostala štiri srečanja. Rakičan bo v jutranjem terminu gostil ekipo Slovenske Bistrice, ki je v minulem krogu proti Dravi prikazala solidno igro. Tudi Rakičanu, ki še naprej vztraja tik pod vrhom lestvice, pa bi lahko Štajerci povzročili nemalo težav v boju za odlično tretje mesto. Na Grad prihaja ekipa Šmarja in obe ekipi pa druži to, da imata isto število točk. Zmaga bi za ene ali druge pomenila veliko. Lendavska Nafta na gostovanje k zadnjeuvrščeni ekipi Čarde odhaja brez treh izkušenih in težko zamenljivih igralcev. Naziv obračuna kroga pa lahko pripišemo srečanju v Beltincih, kamor prihaja ekipa vodilne Dravinje. Obe ekipi sta v prejšnjem krogu remizirali, Dravinja pa ima le še dve točki prednosti pred prvimi zasledovalci, ekipo ptujske Drave. Vsak naslednji spodrsljaj bi znala Drava izkoristiti v svojo korist in prevzeti vodilno mesto na lestvici.

Prepoved igranja
Kološa, Vöröš – Čarda Martjanci
Dvoršak Špehar – Malečnik
Bagari – Rakičan
Černec – Dravinja Kostroj
Kocuvan – Avto Rajh Ljutomer
Klemenčič, Škafar – Grad
D. Antonović, Vinko, Bedo – Nafta 1903

Razpored 17. Kroga 3. SNL vzhod:
FOSILUM ŠENTJUR – AVTO RAJH LJUTOMER
MALEČNIK – ODRANCI
DRAVA PTUJ – TROMEJNIK G-SUKIČ (sobota ob 16:00)
RAKIČAN – AHA EMMI BISTRICA (nedelja ob 10:30)
GRAD – ŠMARJE PRI JELŠAH
ČARDA MARTJANCI – NAFTA 1903
AVTO ŠKAFAR BELTINCI – DRAVINJA KOSTROJ (nedelja ob 16:00

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Podvinci do zmage na derbiju, šestica Drave ob debiju Dvoršaka

Po dolgih štirih mesecih so spomladanski del sezone odprli tudi slovenski tretjeligaši. Na…