Po tretjem krogu, ko so lahko gledalci spremljali kar tri prekmurske obračune, bo tudi ta krog razburljiv. Še posebej napeto bo v Slovenskih Konjicah, kjer domača Dravinja pričakuje četrtouvrščeno ekipo iz Beltincev.


Pet tekem bo odigranih v soboto. Dvoboj zadnjih na lestvici bo potekal v Ljutomeru, kjer predzadnji Prleki pričakujejo zadnje uvrščeno ekipo Šentjurja. Obe ekipi sta v treh krogih zbrali le eno točko. Zmaga katere od ekip pa bi pomenila skok na lestvici. Ekipa Rakičana se bo po domačem porazu proti Odrancem odpravila v Slovensko Bistrico. Slednji so prejšnji vikend remizirali z Dravo iz Ptuja. Po dobljenem dvoboju na »goričkem el-classicu« bo Grad nove točke iskal v Šmarju pri Jelšah. Lendavčani bodo po porazu v Beltincih s 3:0, skušali vtis popraviti proti dvanajsto uvrščeni ekipi Čarde, ki ima trenutno zgolj dve točki. Prav ekipa Beltincev pa bo v zadnji sobotni tekmi gostovala pri varovancih trenerja Simona Sešlarja v Slovenskih Konjicah. Beltinci so na zadnji tekmi premagali Nafto, Dravinja pa je bila na domačem terenu boljša od ekipe Ljutomera z 1:0.

V nedeljo bosta odigrani še dve zanimivi srečanji. Ekipa Odrancev bo skušala doseči drugo zaporedno zmago proti Malečniku, a slednji letos še niso izgubili. Na zadnji tekmi proti Šentjurju se je izkazala tudi nova okrepitev Sebastjan Berko, ki bo največja nevarnost za Prekmurce. Prvi na lestvici, Ptujčani, pa se bodo pomerili z ekipo Tromejnika. Goričanci imajo največ težav ob prekinitvah in zaključki lastnih akcij, kar bi znali gosti z veseljem izkoristiti za nove tri točke.

3. krog 3. SNL vzhod
Sobota, 14.09. ob 16.30

AVTO RAJH LJUTOMER – FOSILUM ŠENTJUR
AHA EMMI BISTRICA – RAKIČAN
ŠMARJE PRI JELŠAH – GRAD
NAFTA 1903 – ČARDA MARTJANCI
DRAVINJA KOSTROJ – AVTO ŠKAFAR BELTINCI

Nedelja, 15.09. ob 16.30
ODRANCI – MALEČNIK
TROMEJNIK G-SUKIČ – DRAVA PTUJ

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Korošce bo nazaj v 2. SNL poizkušal popeljati član večne enajsterice Celja

V sezoni 2024/25 bo na klopi ravenskega Fužinarja sedel Aleš Kačičnik. Nekdanji odličen no…