Pred nami so zgolj še trije krogi tretjeligaške nogometne scene na vzhodu države. Vodilni Odranci, ki imajo pet točk prednosti pred drugimi Beltinci, tokrat gostijo Bakovce. Z morebitno zmago bi lahko že z zagotovostjo trdili, da se bodo borili za napredovanje v drugo slovensko nogometno ligo.


Teoretične možnosti imajo tako še tudi Beltinci, ki pa v beltinskem Športnem parku tokrat gostijo ekipo Grada. NŠ Mura, ki je v zadnjih nekaj tekmah na svoj konto vpisala nove točke, tokrat gostuje pri Bistrici, ki pa mora paziti na morebiten spodrsljaj ter zmage svojih konkurentov v boju za obstanek v ligi. Skupaj z ekipo Bakovcev imata po štirinajst točk, za ovratnik jima dihajo tudi Črenšovci, ki imajo zgolj dve točki manj. Slednji tokrat gostujejo pri ekipi Turnišča, ki je v prejšnjem krogu izgubilo proti Muri na Fazaneriji, a so pokazali čvrsto in napadalno igro.

V zgodnjem nedeljskem jutru bo na igrišču v Rakičanu odigrano srečanje med domačim Rakičanom ter lendavsko Nafto 1903. Slednji bodo nastopili brez treh pomembnih članov prve enajsterice, ki so na tekmi proti Odrancem prejeli rdeče kartone. Tokratni domačini bi se lahko z zmago zavihteli pod sam vrh lestvice. Čarda bo v Martjancih gostila peto ekipo prvenstva, nogometaše Ljutomera. Slednji so v preteklem krogu na domačem igrišču s kar 6:0 premagali zadnjo ekipo Serdice. Prav slednja ekipa ima le še teoretične možnosti za obstanek v ligi, tokrat pa bo na tekmi dveh goričkih ekip skušala popraviti slab vtis s tekme proti Prlekom. Nasproti jim bodo stali igralci Tromejnika iz Kuzme.

Pari 24. kroga 3. SNL vzhod
RAKIČAN – NAFTA 1903 (nedelja, 24.05. ob 10.30)
ČARDA – AVTO RAJH LJUTOMER
SERDICA – TROMEJNIK
BISTRICA – NŠ MURA
TURNIŠČE – ČRENŠOVCI
ODRANCI – ŠNK BAKOVCI
ND LUŠT BELTINCI – GRAD (nedelja, 24.05. ob 17.30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja bo vnovič napadala vrh 3. SNL

Nogometaši Dravinje so na generalki pred pričetkom nove sezone v 3. SNL visoko ugnali Šenč…