Pri Veržeju so ob izteku zimskega prestopnega roka predstavili še dva novinca. Prvemu prišleku Filipu Gombocu sta se pridružila še mlada Amar Jamaković in Andrej Lotrič.


Gre za dva 19-letnika, Lotriča pomurskim ljubiteljem nogometa ni potrebno posebej podrobno predstavljati, saj gre za mlajšega brata Mitje Lotriča, ki se je prvin nogometa naučil pri murskosoboški Muri. Podobno kot leto dni starejšemu Mitji, so tudi Andreju napovedovali obetavno kariero, a nekdanji tekač na srednje proge tudi zaradi nekaterih težav s poškodbami napovedi še ni uspel uresničiti. Lotrič se sicer najbolje znajde na bočnem položaju. Na levi strani igrišča se najbolje znajde tudi Jamaković, ki je v mladinskih kategorijah igral za Jarenino, bil pa je tudi član mariborskega Železničarja in celjskega Šampiona.

Iz prleških vrst so sicer še sporočili, da bo vrata mladinske zasedbe spomladi branil Ljubomir Moravac, ki ga je Veržeju posodil Maribor. Gre za mlajšega brata Ranka Moravca, ki je dres Veržeja nosil v minuli sezoni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zapustil nas je tvorec uspeha Krškega

Triintrideseti dan leta 2023 je zavit v črno na jugovzhodu Slovenije. Po kratkotrajni bole…