Danes bodo v 2. Slovenski nogometni ligi na sporedu tri zaostala srečanja 19. kroga, ki bi moral biti odigran sredi marca, a so bila srečanja zaradi vremena prestavljena. 


Najzanimivejše bi moralo biti danes v Lendavi, kjer bo domača Nafta 1903 gostila ekipo Tabor Sežane. Gre za srečanje tretjo in šesto uvrščenih ekip iz prvenstvene lestvice, ki ju loči sedem točk. Lendavčani, ki imajo, kar dve tekmi manj, bodo proti Sežančanom lovili še štirinajsto prvenstveno zmago s katero bi se lahko drugi Dravi približali na vsega dve točki zaostanka. Sežančani so v preteklem krogu povsem nepričakovano doma oddali točke Brdom in si seveda želijo Lendavo zapustiti neporaženi. Največja nevarnost za vrata Kraševcev bo zagotovo Vedran Vinko, ki se bo skupaj s soigralci poskušal oddolžiti Sežančanoma za avgustovski poraz.

Radomljani bodo pred svojimi gledalci gostili predzadnji Fužinar. Mlinarji bodo tako napadali še tretjo zaporedno zmago s katero bi učvrstili svoje četrto mesto na prvenstveni lestvici. Ravenčani prihajajo v Radomlje v izredno slabi seriji, po uvodni točki na Ptuju so v nadaljevanju nanizali tri zaporedne poraze, nazadnje so morali v soboto priznati premoč lendavski Nafti. Spomnimo v avgustu so se visoke zmage z 5:1 veselili Radomljani, ki so tudi v tem srečanju favoriti. Lahko morda Korošci, ki nujno potrebujejo točke presenetijo?

V Vipolžah bodo Brici gostili ekipo Rolteka Doba. Srečanje deveto in dvanajsto uvrščenih moštev iz prvenstvene lestvice, bi zagotovo moralo biti zanimivo, saj se Brici iščejo že četrto zaporedno zmago, medtem, ko bi Dobljani po dveh porazih radi končno pričeli z pozitivno serijo. Nogometaši Brd so nazadnje po preobratu slavili v Sežani, z formo, ki pa so jo ujeli pa napovedali boj za sredino prvenstvene lestvice. Ekipi sta se v letošnjem prvenstvu že srečali, srečanje na Dobu se je končalo brez zmagovalca, tudi s tokratnim remijem bi bili verjetno v obeh taborih zadovoljni. Lahko Dobljani prekinejo serijo treh zaporednih zmag Brd in se iz severa Primorske vrnejo neporaženi?

Tekme zaostalega 19. kroga:

16.00; Radomlje; Kalcer Radomlje : Fužinar Ravne Systems

16.00; Vipolže; Brda : Roltek Dob

16.00; Lendava; Nafta 1903 : Cherrybox 24 Tabor Sežana  

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Fridl na klopi Drave debitiral z remijem

Franc Fridl, ki je vodenje Drave prevzel pred nekaj dnevi je včeraj na tekmi v Konjicah, n…