V zadnjem vikendu so bili zelo aktivni tudi klubi, ki se pripravljajo na nadaljevanje v 2. SNL.


Vodilni drugoligaš iz Murske Sobote, se trenutno nahaja na pripravah v turški Antalyi, kjer so včeraj odigrali tudi prvo pripravljalno srečanje. Muraši so se pomerili z srbski drugligašem Bačko Topolo. Srečanje se je končalo brez zmagovalcev, edini zadetek za črno-bele pa je dosegel Luka Bobičanec.

NŠ Mura : FK Bačka Topola 1:1

Bobičanec

NŠ Mura: Matoševič, Karničnik, Kurbus, Žiger, Pucko, Kozar, Lorbek, Šušnjara, Kouter, Bobičanec, Sirk

Včeraj so prijateljsko srečanje odigrali tudi nogometaši Lendavske Nafte. Ti so se v Lendavi pomerili z tretjeligašem iz Odrancev. Edini zadetek za zmago Lendavčanov je dosegel Mateo Monjac.

NK Nafta 1903 : NK Odranci 1:0

Monjac

Ptujska Drava je včeraj doživela poraz proti hrvaškemu drugoligašu NK Sesvete. Ptujčane je pokopal zadetek Tolića v drugem polčasu.

NK Drava Dakinda Ptuj : NK Sesvete 0:1

NK Drava Ptuj: Šeliga, Lonzarič, Pirtovšek, Vezjak, Flis, Šporn, Cuffaro, Bizjak, Rešek, Fanimo, Školnik. Igrali so še: Šalamun, Čeh, Kukovec, Panikvar, Prince, Džafič, Petek

Prav tako včeraj so prijateljsko preizkušnjo opravili tudi nogometaši Radomelj, ki so morali priznati premoč hrvaškemu Metalcu, ki je slavil z minimalno razliko.

NK Radomlje : NK Metalac 0:1

NK Radomlje: Adam, Halilović, Dautović, Jakovljević, Ivanov, Jazbec, Barukčić, Cerar, Grvalo, Hajrić, Marinšek

Danes so prijateljsko srečanje odigrali tudi nogometaši ljubljanskega Brava. Ti so danes odigrali srečanje proti drugi ekipi splitskega Hajduka. Nogometaši Brava so morali priznati premoč hrvaškim nogometašem. Edini zadetek za Ljubljančane je dosegel Jugovar.

NK Hajduk Split : AŠK Bravo 2:1

Jugovar

AŠK Bravo: Vekič, Klemenčič, Brekalo, Zaletel, Trontelj, Kurtovič, Zorc, Agboyi, Jugovar, Piskule, Kadrič (klop: Sredojević, Adamič, Đajić, Frelih, Vošnjak, Kene, Marcius)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Andrej Lončarič
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Brežičani v drugi teden priprav z dvema novincema

Večina drugoligašev je že začela s pripravami na spomladanski del sezone. Zadnjeuvrščeno m…