Slovenska nogometna reprezentanca bo 9. in 12. oktobra odigrala še zadnji dve tekmi kvalifikacijske skupine E za evropsko nogometno prvenstvo. Tokratni nasprotnici naše izbrane vrste bosta reprezentanci Litve, tekma se bo odvijala v Stožicah 9. oktobra s pričetkom ob 20.45. Druga tekma bo na sporedu tri dni kasneje, 12. oktobra prav tako ob 20.45, ko bo naša izbrana vrsta igrala v San Marinu.


Danes ob 14. uri se je pričela tiskovna konferenca na sedežu nogometne zveze, kjer je Srečko Katanec objavil seznam reprezentantov na katere računa na prihajajočih tekmah. Selektor je prvič v reprezentanco vpoklical Dejana Trajkovskega, nogometaša Domžal. V izbrano vrsto pa se vračata še Tim Matavž in kljub poškodbi tudi Milivoje Novaković. Zaradi poškodbe tokrat barve slovenske izbrane vrste ne bo branil Benjamin Verbič, nogometaš danskega Kobenhavna.

Vratarji: Samir Handanović, Jan Oblak, Nejc Vidmar.
Branilci: Boštjan Cesar, Branko Ilić, Bojan Jokić, Luka Krajnc, Miral Samardžić, Nejc Skubic, Andraž Struna, Dejan Trajkovski.
Vezisti: Valter Birsa, Josip Iličić, Kevin Kampl, Andraž Kirm, Rene Krhin, Jasmin Kurtić, Dejan Lazarević, Nejc Pečnik, Rajko Rotman.
Napadalci: Robert Berić, Zlatan Ljubijankić, Tim Matavž, Milivoje Novaković.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz Reprezentanca

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mladi slovenski up bo zaradi poškodbe odsoten več mesecev

Mladi slovenski reprezentant Nik Prelec, ki zastopa mlado ekipo Sampdorie, si je na nedavn…